free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Καλαμάτα ο πρώην «ενωσίτης» Νίκος Κουρέλλας!

Στην άμυνα είναι η νέα προσθήκη της Μαύρης Θύελλας η οποία απόκτησε τον αριστερό μπακ χαφ Νίκο Κουρέλλα!

Ο 24χρονος (γενν. 22/4/1993) άσος αποτελεί την 8η μεταγραφή της Καλαμάτας η οποία προχωρά με σταθερά και σίγουρα βήματα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, συναντήθηκε και τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας και έτσι απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μάλιστα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση, χαλάρωμα, ουσιαστικά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το αυριανό φιλικό στην Πύλο με τον Τσικλητήρα.

Ο Γρεβενιώτης Κουρέλλας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Κισσαμικό, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πυρσό Γρεβενών, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και τις ομάδες νέων, όπου πήρε το πρωτάθλημα Κ20.

Ακολούθησε η ΑΕΚ την περίοδο 2012-13, όπου αγωνίστηκε συνολικά σε 5 παιχνίδια, αλλά είχε την ατυχία να πέσει στη «μαύρη» χρονιά του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική.

Την επόμενη περίοδο έκανε «γεμάτη» σεζόν στην Καβάλα (Β’ Εθνική), ενώ το 2014-15 ξεκίνησε την σεζόν στο Σουφλί με τον Έβρο (Γ΄ Εθνική) και την ολοκλήρωσε στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα (Football League). Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του διαδρομής ήταν η Ζάκυνθος με την οποία έπαιξε σε 31 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου (3 γκολ).

 

Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League καταγράφοντας 26 συμμετοχές με ένα γκολ.

 

Πηγή: sport365

Related posts

Τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Καρακώστα απέκτησαν οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 2

“Ροσονέρο” ο Σκεντεράι-Το Κερατσίνι απέκτησε τον 20χρονο μέσο που αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα

Abola Team 3

Και τώρα η Κηφισιά “λένε” στον Ηρόδοτο-Οι άνθρωποι του πρωτοπόρου του 8ου ομίλου περιμένουν τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο σε αυτό το καθοριστικό για την άνοδο ματς

Abola Team 2