free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Βλάχος: «Άνοδος για τον Πρόεδρό μας!»

Το δικό του στίγμα ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων με Άγιο Θωμά και Λυκόβρυση, έδωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Αποφασισμένοι  ώστε να πετύχουν τον στόχο της ανόδου και να την αφιερώσουν στον εκλιπόντα Πρόεδρο Αντώνη Μαραγκουδάκη φέρονται οι πάντες στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενόψε των επερχόμενων μπαράζ 

Άπαντες στο κυανόλευκο «στρατόπεδο» αντιμετωπίζουν μ τη δέουσα σοβαρότητα τα δύο προσεχή παιχνίδια κόντρα σε Άγιο Θωμά και Λυκόβρυση, τα οποία και θα καθορίσουν τις προσπάθειες ολόκληρης της περασμένης περιόδου. 

Ήδη οι ποδοσφαιριστές  προετοιμάζονται για την αυριανή πρώτη μάχη κόντρα στον Άγιο Θωμά, όπου οι «κυανόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη  που θα τους δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την υπόθεση άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα είναι οι δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Βλάχου στο «Αbola.gr»: 

«Προετοιμαζόμαστε εδώ και αρκετό καιρό για τα συγκεκριμένα ματς. Το γεγονός ότι καμία ομάδα δεν θα είναι στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, σε συνδυασμό με την κρισιμότητά τους, προσδίδει μία ιδιαιτερότητα.. Θεωρώ ότι και οι τρεις ομάδες, πιστεύω ότι έκαναν μία πολύ σημαντική πορεία και πέτυχαν σπουδαία πράγματα, αλλά η άνοδος χωράει μόνο τον έναν Εκτιμώ ότι η πιο συγκεντρωμένη ομάδα θα επικρατήσει.

 

Από την πλευρά μας εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την εκπλήρωση τους στόχου μας. Θέλουμε πολύ την άνοδο, ώστε να την αφιερώσουμε στον εκλιπόντα μας Πρόεδρο, αλλά και για τα παιδιά, που βρίσκονταν πέρυσι μαζί μας και μόχθησαν για την πορεία, τα οποία συνεχίζουν αλλού την σταδιοδρομία τους  κι αναφέρομαι στους Λυμπερόπουλο, Γαλανόπουλο και Κτενιαδάκη. Θα παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Related posts

Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟ Καματερού 2-1 εκτός έδρας τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Abola Team 3

Αττικός-Ποσειδώνας Γλυφάδας 1-2

Abola Team 3

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10