free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Απέκτησε Νιφόρα και Τζώρτζη ο ΑΟΝΑ

 

Την ένταξη των δύο ταλαντούχων παικτών ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι».

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Τα άτομα που απαρτίζου τον διοικητικό κορμό των «κυανόλευκων» εντείνουν διαρκώς τις επαφές τους, που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς, αλλά και ταλαντούχους παίκτες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές να κάνουν το κάτι παραπάνω και να την βοηθήσουν καταλυτικά στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει την ερχόμενη σεζόν για μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του συλλόγου των νοτιοανατολικών προαστίων προχώρησε στη απόκτηση δύο πολύ σπουδαίων παικτών, οι οποίοι ενδέχεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον προπονητή Μπάμπη Κατσάνο ενόψει της νέα απαιτητικής περιόδου. 

Ο λόγος για τον 24χρονο αριστερό μπακ Δημήτρη Νιφόρα, ου αποκτήθηκε από τον Αχαρναϊκό και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του και τον 17χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζώρτζη, ο οποίος αποκτήθηκε από τις υποδομές του Πανιωνίου.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου εντείνουν τις επαφές τους για την απόκτηση ενός αξιόλογου φορ που θα προσφέρει καίριες λύσεις στο σκοράρισμα. 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν για την τεχνικό του ΑΟΝΑ Μπάμπη Κατσάνο από τη συνολική εικόνα της ομάδας του στο ισόπαλο χωρίς τέρματα φιλικό απέναντι στον ανανεωμένο και πολύ ενισχυμένο  Άγιο Δημήτριο

 

 

 

 

Related posts

Πεντάσφαιρος ο Παπάγος 5-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ. ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 25-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα σε Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team