free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Διακρίνω δίψα για διάκριση»

 

 

Τον ενθουσιασμό του από την διάθεση που επιδεικνύουν οι παίκτες του εξέφρασε ο τενχικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος.

 

Ως ένα πολύ μεγάλο προσωπικό στοίχημα αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μαυρίκος την επικείμενη έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Δάσος Χαϊδαρίου.

Ο έμπειρος τεχνικός, με τις πλούσιες παραστάσεις στην καριέρα του, καλείται να εμφυσήσει στη νέα του ομάδα την νοοτροπία του νικητή, φιλοδοξώντας να θέσει τις στέρεες και υγιείς βάσεις, που θα επιτρέψουν στο ιστορικό σωματείο των δυτικών προαστίων να αποκτήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις

Ο Δημήτρης Μαυρίκος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr», στάθηκε στην δίψα για διάκριση που διακρίνει σε αυτές τις πρώτες εβδομάδες της θητείας του από τους ποδοσφαιριστές της νέα του ομάδας

 «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς και πολλή όρεξη την προετοιμασία μας για την ερχόμενη σεζόν, με πολλή όρεξη, διάθεση και με την φιλοδοξία να χτίσουμε κάτι καινούριο, που θα δομηθεί κάτω από στέρεες βάσεις.

Ξεκάθαρος και πρωταρχικός μας στόχος είναι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν, μαζί με αυτούς που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της περυσινής περιόδου, να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να αποκτήσει υψηλές βλέψεις. Αυτό, που προέχει, είναι να ξεφύγουμε από την … μιζέρια των προηγούμενων ετών και το Δάσος Χαϊδαρίου να προβλέπει πλέον ψηλά

Διακρίνω δίψα για διάκριση και αυτή η παράμετρος μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και εκτιμώ ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την νέα χρονιά. 

Σειρά γερών τεστ 

Ο κύκλος των δυνατών φιλικών συνεχίζεται ακάθεκτος για το Δάσος Χαϊδαρίου, το οποίο το  Σάββατο (2/9) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κύπρο Κορυδαλλού, για να ακολουθήσουν άλλα δύο πολύ δυνατά τεστ κόντρα ε Χρυσούπολη (4/90 και Κηπούπολη (6/9). Παιχνίδια, όπου ο τεχνικός Δημήτρης Μαυρίκος θα έχει την ευκαιρία να προβεί σε νέες δοκιμές σχημάτων και ρόλων, όπως επίσης και να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του.

 

 

Related posts

Ανανέωσε με τον Βοτανικό ο τεχνικός Αργύρης Παπακώστας

Abola Team 3

Ανανέωσαν Γιώργος Κάρκος και Γιώργος Πέτσας στον Θρίαμβο Αθηνών-Δάφνης

Τάσος Ζαφειρίου

“Καμπάνα” σε έξι παίκτες ο Α.Σ. Άφοβος Σεπολίων

Τάσος Ζαφειρίου