free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Δημήτρη Γιαννόπουλο η Αγία Ελεούσα

Στην απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου μέσου προχώρησ εη ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτη η Αγία Ελεούσα.Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του 19χρονου επιτελικού μέσου, τον οποίο σνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι υπήρξε για τουλάχιστον πέντε χρόνια μέλος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί και στον Πανερυθραϊκό. Η περυσινή σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Λυκόβρυσης.

Παράλληλα, εντός των ημερών οι ιθύνοντες της Αγίας Ελεούσας είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε δύο ακόμη προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών, δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες έχουν έρθει στην ομάδα να δοκιμαστούν. Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» υπήρξε κατηγορηματικός όσον αφορά το σχεδιασμό της νέας περιόδου 

«Έχουν έρθει πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, ώστε να δοκιμστούν, σε σημείο, τέτοιο, ώστε να βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να μην μπορούμε να τους συμπεριλάβουμε όλους στα πλάνα μας. Ξεκάθαρη θέση μου είνια να δουλέψω με 27-28 παίκτες» ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού της «Σάντα», ο οποίος κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη του Ηρακλή Περιστερίου τόνισε:

«Εμείς το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Περιστερίου θα το δούμε ως ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας, με σκοπό να εμφανιστούμε στο νέο πρωτάθλημα, όσο το δυνατόν πιο έτοιμο γίνεται. Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα στον Οκτώβριο θα βρεθούμε στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας»

 

 

 

Related posts

Ο Στεργιώτης προπονητής τερματοφυλάκων στην Αλσούπολη

Abola Team 2

Ο Αντώνης Κολοβός ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Π.Ο Αγ.Θωμά Γουδί

Τάσος Ζαφειρίου

Διπλό «μπαμ» με Παπακουνάδη και Τσούκα η Αλσούπολη