free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Ίκαρος Καλλιθέας φιλικό 4-1 με Λουτράκι

Εντυπωσιακή απόδοση είχε ο Ίκαρος  Καλλιθέας στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στο Λουτράκι με τον ΑΟΛ επικρατώντας με το εμφατικό 4-1.

 

Το συγκρότημα του Ηλία Οικονομίδη έχοντας κλείσει καλά τους διαδρόμους στο α’ μέρος και με σωστή ανάπτυξη κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα.

 

Από την άλλη, το συγκρότημα από το Λουτρακι χρησιμοποίησε αρκετά πρόσωπα που ειχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αφού οι θεωρητικά πιο έμπειροι παίκτες θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό με τον Παναργειακό με το γκολ να το πετυχαίνει ο Δαλκαφούκης.

 

Για τους νικητές σκόραραν οι Τρίχας, Σταυρόπουλος και δυο τέρματα σημείωσε ο Συμεωνιδης, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

 

ΙΚΑΡΟΣ (Ηλίας Οικονομίδης) Αθανασόπουλος, Κερίμης. Σκούρτας, Στεφανής, Καζάκου, Κυριακίδης, Συμεωνίδης, Καραδήμος, Ηλιόπουλος, Τρίχας, Σταυρόπουλος.Έπαιξαν ακόμη οι Αγάθης, Θεοδωσίου, Γρέος, Αγγελιδάκης, Οικονομάκης, Μπερδινάκης.

 

ΑΟΛ (Γιάννης Νούλας-Σωκράτης Πέτρου): Κιούλος, Παππάς, Τσώκος, Στασινόπουλος Δ., Κανελέτης, Γκιζαριώτης, Χρυσαφίδης, Σαλό, Δαλκαφούκης, Ούγκρης, Βοϊδίλας. Έπαιξαν ακόμη Παπαφίλης, Μποντούρι, Ντερτιλής, Σιώκος, Πέτσας, Γεωργίου, Πετρίδης.

Related posts

Ο Κ. Λινάρδος στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Τα σημερινά (22/12) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης

“Νεοφώτιστη” προσθήκη

Κωνσταντίνος Περούλης