free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σημαντικό βήμα για την άνοδο ο Αγ. Θωμάς 1-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου-Πολλές επώνυμες παρουσίες

Ο Αγ. Θωμάς κέρδισε την πρώτη παρτίδα για τον άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ όπως αναφέρει ο Δημήτρης Τσότρας, ο Αγ. Θωμάς νίκησε στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με σκορ 1-0.

Το γκολ για τον Αγ. Θωμά ήρθε στο 88′. Από κόρνερ του Μαστρογιάννη ο Γιούρι Αλικάι αφού κατέβασε άψογα την μπάλα με ξερό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Απόλλων Χαλανδρίου στο πρώτο ημίχρονο είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 10′ με τον Παπουτσή, στο 38′ με τον Μήτρου και στο 45′ με τον Κανδεράκη που δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ..

Άριστο το διαιτητικό τρίο Α. Γκάμαρης, Απτόσογλου, Ανδρέας Φωτόπουλος.

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ:Καυκιάς, Φλώρος(89′ Σούφλας), Γκραμνπότσκα, Ι. Ζαρκαδούλας, Χατζής, Χάβος, Δάβαρης(62΄Δαμουράς), Φ. Ζαρκαδούλας, Γεωργίου(69′ Μαστριγιάννης), Αλικάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Παναγιώτου(58′ Ψάλλας), Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης, Κανδεράκης, Παπουτσής, Μήτρου(67′ Στεργώτης), Γογγολίδης(77′ Οικονομόοπουλος).

Το ματς παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι και αρκετοί επίσημοι.

Μεταξύ των επισήμων ήταν οι Στυλιανού, Γ. Καρκοβίρης,, ο τεχνικός Σπύρος Παπακανέλλος με τον Γιώργο Καρυπίδη, ο πρόεδρος των παλαιμάχων Ηλυσιακού Θοδωρής Κυριακού, οι παρατηρητές Δημ. Χηνόπουλος, Γ. Μουμτζής, ο υπερπαρατηρητής ΕΠΣΑ ο Γιάννης Ρούσσος και οι παρατηρητές Γιάννης Βλασταράς και Ιωακείμ.

Related posts

«Φουλάρει» για επιθετικό και στόπερ

Kώστας Παλαιολόγος

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Πήρε τον Καραβίδα

Abola Team

Δύσκολα ο Άρης κόντρα στην ποιοτική Τερψιθέα

Ρένος Γιαμπουράς