free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

ΑΟ Μπουμπουλίνας-UNION EUROBANK 0-0 σε φιλικό παιχνίδι (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σ’ ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Σπετσών η γηπεδούχος ομάδας- ο ΑΟ Μπουμπουλίνας και η νταμπλούχος UNION EUROBNAK αναδείχθηκαν ισόπαλοι με “λευκή” ισοπαλία.

Παρότι δεν επιτεύχθηκαν τέρματα εντούτοις και οι δύο ομάδες απέδωσαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και υψηλών προδιαγραφών γι’ αυτό και δικαιολογημένα οι δύο ομάδες απέσπασαν το χειροκρότημα των θεατών. Το ματς παρακολούθησαν και αρκετές όμορφες υπάρξεις.

Οι δύο ομάδες πάντως έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, είχαν πολλές ευκαιρίες και είχαν από δύο δοκάρια.

Από τον ΑΟ Μπουμπουλίνα μεταξύ άλλων διακρίθηκαν ο γκολκίπερ Μουράτης και ο μέσος Πέτκοφ.

Οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες.

Η ομάδα της UNION EUROBANK με επικεφαλής της αποστολής τον πρόεδρο Στάθη Χαρίτο απένειμε τιμητική πλακέτα στον ΑΟ Μπουμπουλίνας όπου την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Έλληνας ενώ το σημαντικότερο είναι ότι απένειμε πλακέτα στον γνωστό βετεράνο άσο Άγγελο Κρεμμύδα ο οποίος έκανε καριέρα στην Α’ Εθνική και έχει περάσει από τον ΑΟ Μπουμπουλίνας. Επίσης οι άνθρωποι της UNION EUROBANK ευχαρίστησαν τον ΑΟ Μπουμπουλίνας και τον Νίκο Κομπόγιωργα για την άψογη φιλοξενία. Τις πλακέτες από την πλευρά της  UNION EUROBANK στον Άγγελο Κρεμμύδα και στην ομάδα του ΑΟ Μπουμπουλίνας απένειμε ο πρόεδρος της ομάδας Στάθης Χαρίτος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος δήλωσε τα εξής: “Ευχαριστούμε τον ΑΟ Μπουμπουλίνας για την άψογη φιλοξενία. Έγινε ένα σπουδαίο από κάθε άποψη παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν δοκάρια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μας. Παρότι ο ΑΟ Μπουμπουλίνας έχει ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς την προετοιμασία ενόψει της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας και στο Κύπελλο στα οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις του σύντομα ενώ έχει δώσει και πολλά φιλικά παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο και η ομάδα μας άφησε πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Θεωρούμε σημαντικό για εμάς ότι τιμήσαμε με πλακέτα μια μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Άγγελος Κρεμμύδας ενώ πλακέτα δώσαμε και στην ομάδα του ΑΟ Μπουμπουλίνας”.

 

Στις δύο ΦΩΤΟ ο πρόεδρος της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος απονέμει τιμητικές πλακέτες στον ΑΟ Μπουμπουλίνας και στον βετεράνο άσο Άγγελο Κρεμμύδα.

 

Related posts

Σημαντική νίκη για τη Union Eurobank στο Anexartito πρωτάθλημα

Abola Newsroom

Συνεχίζει τις νίκες η Union Eurobank!

Abola Newsroom

Η UNION EUROBANK 7-3 την BLACK PANTHR

Abola Team 3