free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έκλεισαν Ραφαήλ Πέττας, Στέλιος Σούρμπης στην Ζάκυνθο

Δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές και μάλιστα Ζακυνθινοί συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους κυανοκίτρινη ομάδα.

Δύο ποδοσφαιριστές που  πέρυσι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας του Συλλόγου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Και οι δύο έχουν κοινή πορεία που τους συνδέουν πάρα πολλά πράγματα καθώς εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζονται μαζί και τους συνδέει μια μακρόχρονη φιλία.

Ο Πρώτος είναι ο νεαρός Ραφαήλ Πέττας 21 ετών ο οποίος συνεχίζει για 3η χρονιά στην κυανοκίτρινη ομάδα. Την πρώτη χρονιά στη Β΄ Εθνική μετρώντας 21 συμμετοχές! Ο παίκτης παρ΄ όλο που η ομάδα έπεσε δύο κατηγορίες κάτω,  έμεινε στο νησί δεν την παράτησε και την ακολούθησε στο τοπικό στην συνένωση που έγινε με τον Ζακυνθιακό.  Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.  Ο Πέττας αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ στις θέσεις 6 και 8.

Ο «έτερος καπαδόκης» ακούσει στο όνομα Στέλιος Σούρμπης 24 ετών παίκτης επί πολλά χρόνια της ομάδας του Ζακυνθιακού. Πέρυσι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και ένα πολύτιμο εργαλείο στο χώρο του κέντρου.

Μαζί με τον Πέττα ήταν οι παίκτες που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της καταπληκτικής χρονιάς που πέρασε. Η διοίκηση της ομάδας και με τους δύο ποδοσφαιριστές ήρθε σε συμφωνία και έτσι  θα συνεχίζουν να φοράνε την κυανοκίτρινη φανέλα δίνοντας  τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στις θέσεις που αγωνίζονται.

Πηγή: ioniansports

Related posts

Επιβεβαίωση μα Γκικα στη Θύελλα Ραφηνας

Ρένος Γιαμπουράς

Συμφώνησε με Θύελλα Καμαρίου ο Ζανελάρι

Abola Team 3

Απόδραση από το Κιάτο ο Ιάλυσος, νίκησε εκτός έδρας 1-0 τον Πέλοπα!

Abola Team 2