free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γαζής: «Προσθέτουμε συνεχώς στοιχεία στο παιχνίδι μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, παρουσιάζεται ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο διάστημα των φιλικών του αναμετρήσεων συνέχισε ακάθεκτο το Παλαιό Φάληρο στην αναμέτρηση με την συμπολίτισα Δάφνη, την οποία συνέτριψε με 4-0, χάρη σε τέρματα των Παπανδρέου, Αχμέτ (πεν.), Ρόκο, και Βλάμης. 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα στην Α’ Κατηγορία του Γιάννη Γαζή πραγμαοτποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αναδεικνύοντας πτυχές της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε αυτό το βασικό στάδιο προετοιμασίας 

Ο Γιάννης Γαζής μιλώντας στο «Αbola.gr» εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το γεγονός ότι ανταποκρίνονται όλοι τους 

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνισιτκή συνέπεια και την διάθεση των ποδοσφαιριστών μου. Το πλέον ενθαρρυντικό στοχείο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο πράγματα και γενικότερα στοιχεία, τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις . Στο παιχνίδι με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, πάντως βγάλαμε και πολλή κούραση από τις συνεχόμενες εξοντωτικές προπονήσεις».

 

Αγωνία για Κωνσταντόπουλο 

Η επιβλητική «τεσσάρα» επί της Δάφνης είχε και το αντίτιμό της για το Παλαιό Φάληρο. Ο λόγος έχει να κάνει με τον σοβαρό τραυματισμό του Φίλιππου Κωνσταντινίδη. Ο έμπειρος δεξιός εξτρέμ αποχώρησε από την αναμέτρηση νιώθωντας ένα τράνταγμα στο γόνατό του.

Αμέσως μτά το τραυματισμό του Κωνσταντόπουλου σήμανε συνεγερμός στο ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, αφού εντός των ημερών θα εκτιμηθεί η ακριβής σοβατότηρα του τραυματισμού του παίκτη.  

Ο χόρος των δυνατών φιλικών θα την προσεχή Τετάρτη (6/9) με το Παλαιό Φάληρο να αντιμετωπίζει τον Άγιαξ Ταύρου, ενώ για το ερχόμενο Σάββατο (9/9) έχιε προγραμματιστεί νέο δυνατό τεστ κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού. Παιχνίδια στα οποία ο τεχνικός Γιάννης Γαζής προβλέπεται να αρχίσει να αποκρυσταλλώνει άποψη αναφορικά με τους παίκτες που θα αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

 

 

 

 

Related posts

Ατματζίδη, Παπαχειμώνα, Μέγα, Βανδώρο, Μιχαήλ και Κάππο απέκτησε η Δόξα Βύρωνα

Abola Team 2

Έχασε γιατί δεν τα έβαζε!

Abola Team

Τον στόπερ Νίκο Καρυπίδη απέκτησε το Ρουφ

Abola Team 3