free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήττα 0-2 από ΟΦ Ιεράπετρας ο… κακός ΠΟΑ

Κακό πρόσωπο παρουσίασε στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου ο ΠΟΑ, ο οποίος ηττήθηκε με 0-2 από τους «ασπρόμαυρους» τους οποίους θα αντιμετωπίσει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Έχοντας σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Ρουμπάκη-Τριανταφύλλου που αποτελούν τα τελευταία χρόνια τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του, ο ΠΟΑ είχε κακή παρουσία στο φιλικό με τον ΟΦ Ιεράπετρας και ηττήθηκε με 0-2. Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου, έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, παρά το γεγονός πως καθυστέρησε τόσο να κινηθεί μετεγγραφικά όσο και στη προετοιμασία του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παπαδόπουλος στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ για τους Ιεραπετρίτες, με τον Γουργιώτη στο φινάλε να διαμορφώνει το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ενοχλήσεις αισθάνθηκε στο γόνατο στο 14ο λεπτό ο Πατινιώτης, ο οποίος αποχώρησε και “έδωσε” τη θέση του στον Ξυλούρη.

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαμαλάκης, Χαρίτος, Καρβελάς, Πατινιώτης, Ρωμανάκης, Ντάμπος, Φραγκιαδάκης, Αμαραντίδης

Έπαιξαν και οι: Βρεττός, Λέλεκας, Χανιωτάκης, Ντραγκόντι, Γιαλιτάκης Γ., Ξυλούρης

Related posts

Alternatives: «Την Κυριακή πρέπει να σημάνει συναγερμός για τον Εργοτέλη»

Abola Team 3

Προσθήκη με Ακαζού ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2

Τον Γιώργο Αρώνη απέκτησε η Θύελλα Ραφήνας που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό

Abola Team 2