free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σε φιλικό παιχνίδι το Ρουφ 3-0 τον Αίμο Πετρούπολης-Πολλές επώνυμες παρουσίες

Σ’ ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες απέδωσαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, το Ρουφ το απόγευμα της Κυριακής 3/9 νίκησες στην έδρα του τον Αίμο Πετρούπολης με σκορ 3-0.

Και τα τρία γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο μετά από οργανωμένες προσπάθειες από την ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα.

Τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε ο Κουτσουβέλης ο οποίος μέχρι τώρα έχει πολύ καλή στατιστική στο σκοράρισμα και ξέρει να παίρνει καλή θέση στην αντίπαλη περιοχή. Το πρώτο γκολ το πέτυχε με κεφαλιά και το δεύτερο με κοντινό σουτ μετά από σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή.

Το τρίο γκολ που ήταν και το θεαματικότερο πέτυχε ο  Μπράτσι που ήταν πολύ καλός μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Λαγκαδινού που κάλυψε όλο το γήπεδο και πάσαρε σωστά. 

Από το Ρουφ πολύ καλόις ήταν επίσης ο Ζήσης που είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ο γκολκίπερ Θεοδωράκης. Πολύ καλός επίσης στο ματς με τον Κεραυνό Κερατέας ήταν και ο Θοδωρής Καραμπάς που έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην ομάδα.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Ρουφ με επικεφαλής τον Θοδωρή Κουνάδη, ο γνωστός παράγοντας του Απόλλωνα Σμύρνης Αντώνης Λεβεντογιάννης, ο παράγοντας Μανώλης Βουλκίδης, ο τεχνικός των Αγ. Αναργύρεων Ισίδωρος Σταυριανός και ο παρατηρητής της ΕΠΣΑ Γιάννης Ρούσσος.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ρούσσος, Αλάμπεης, Ανδρέου.

Related posts

Σκυριώτης Στέλιος: “Ξεχωριστή δυναμική τα Σούρμενα”

abola10

“Λόρδος” ο Χοτζάι!

Abola Team

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team