free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Κυριακόπουλος από την Καλαμάτα

Εκτός ομάδας αποφάσισε να θέσει τον Γιώργο Κυριακόπουλο το διοικητικό συμβούλιο της Μαύρης Θύελλας, σε συνεδρίασή του.

 

Το ΔΣ ασχολήθηκε με το πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη και το επεισόδιο που είχε με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Ζαλίκα, την προηγούμενη Τρίτη, και αφού άκουσε και τις δύο πλευρές (στο συμβούλιο κατέθεσαν την άποψή τους για το συμβάν τόσο ο 27χρονος γκολκήπερ, όσο και ο τεχνικός της ομάδας), αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη!

Μετά απ΄ αυτή την απρόοπτη εξέλιξη, η Καλαμάτα θα χρειαστεί να αναζητήσει πλέον νέο τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει τους Γκόμες, Μπεσσή.

Πάει Βλαχιώτη και Αμαλιάδα, ήρθε ο Τσεμπερίδης!

Φιλικά παιχνίδια με αυξημένο βαθμό δυσκολίας επιθυμεί για την Καλαμάτα ο Νίκος Ζαλίκας και έτσι το προσεχές δεκαήμερο οι μελανόλυκευοι θα δώσουν δυο κρας-τεστ και μάλιστα εκτός έδρας. Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, στο Βλαχιώτη με τον τοπικό Αστέρα, στην “ρεβάνς” του 3-0 της Καλαμάτας και το επόμενο στις 13 τρέχοντος, στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα της Ηλείας και ομάδας που θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά φέτος στον όμιλο.

Πρόβλημα και οι Γουρέ, Τσουλάκος!

Δεν είναι μόνο οι Καμινιώτης και Ρονκάτο αυτοί που αποκόμισαν πρόβλημα απο το σκληρό ματς στην Πύλο αλλά και οι Πολ Γουερέ, Σταύρος Τσουλάκος, όπως φάνηκε στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Ο Τσουλάκος έχει χτύπημα στην ομοπλάτη και ο κενυάτης εξτρέμ στο χέρι!

Πηγή: sport365

Related posts

Παρελθόν Δάρρας και Κετσετζόγλου από τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας κάνει η Προοδευτική για το φιλικό με Αήττητο μετά την απόκτηση των Νικολόπουλου και Ζιβάνοβιτς

Abola Team 2

Την Κυριακή 4/2 εγκαινιάζει η Θύελλα Ραφήνας το γυμναστήριο που βρίσκεται στο κτίριο των γραφείων της

Abola Team 3