free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Τι θα κάνουν τον Σεπτέμβρη Μαρινάκης στο Mega και Σαββίδης στο Epsilon

Μήνας αλλαγών, ανακατατάξεων και μεγάλων εξελίξεων αναμένεται ο Σεπτέμβριος στα media με το Epsilon και το Mega να κλέβουν το ενδιαφέρον, όπως άλλωστε και ο Ιβάν Σαββίδης, ένας άνθρωπος που έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι με ένα ρόλο κομβικό και έχει ισχυρή θέση και λόγο στους δύο προαναφερθέντες σταθμούς. 

 

Στο πάλαι πότε μεγάλο κανάλι, που εδώ και ενάμιση χρόνο ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, το πρόγραμμά παραμένει στον πάγο και οι εργαζόμενοι βρίσκονται όμηροι της δραματικής κατάστασης, περιμένοντας κάποια ανακοίνωση από τους μετόχους για το τι μέλλει γενέσθαι. Έπειτα από την τελευταία γενική συνέλευση, όπου ο Ιβάν Σαββίδης (ο επιχειρηματίας διατηρεί το 19,63% των μετοχών) ανέφερε ότι προτίθεται να βάλει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς να πάρει απάντηση από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι υπάλληλοι ζήτησαν συνάντηση με τους τρεις προαναφερθέντες ώστε να τους ενημερώσουν για την πορεία του σταθμού.

Ο κ. Βαρδινογιάννης ήδη απάντησε θετικά με το ραντεβού να πιθανολογείται ότι θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες τα σενάρια περί λουκέτου ολοένα και πυκνώνουν, ειδικά στη σκέψη του επερχόμενου νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Στο στρατόπεδο του Epsilon, μετά την εξαγορά από τον Ιβάν Σαββίδη, στελέχη και άνθρωποι του πρώην ιδιοκτήτη Φίλιππου Βρυώνη παραιτούνται και μετακινούνται στο κανάλι «Extra 3» με πρώτο στη σειρά τον πρώην Γενικό Διευθυντή Παραγωγής Μιχάλη Κοντογιάννη. Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού όχι μόνο δεν έχουν καμία επίσημη ανακοίνωση για το πώς θα πορευτούν, αλλά πάγωσαν προσλήψεις νέων ατόμων και προγραμματισμένες αποστολές δημοσιογράφων ενώ αναμένεται να καθυστερήσουν και κάποιες πρεμιέρες εκπομπών αφού υπάρχουν ελλείψεις.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, πάντως, έχει αρχίσει να περνά τα πρώτα του μηνύματα, βάζοντας άτομα εμπιστοσύνης του σε καίριες θέσεις και δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι πλέον τις αποφάσεις τις παίρνει εκείνος και μόνο. Περίτρανο παράδειγμα ότι, εδώ και λίγες ώρες, κατέφτασε ο νέος οικονομικός διευθυντής Δημήτρης Δημαρέλης, που θα αναλάβει να εξετάσει τα πάντα και να δώσει εγκρίσεις στα ζητήματα που εκκρεμούν.  

 

Πηγή: reader.gr

Related posts

Ευρωβόλεϊ: 3-1 τη Ρουμανία και ελπίζει σε πρόκριση!

Abola Newsroom

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CISM: Αναχώρησε για Βέλγιο

Abola Newsroom

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε μία μοναδική unplugged βραδιά στον Love 97,5

Abola Team 3