free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αλέξανδρος Κινδιλίδης στην εκπομπή του Abola.gr στο HIGH TV Abola ΜΕ ΜΠΑΛΑ: “Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι μεταγραφές για την Αθηναϊδα”

Την έβγαλε την είδηση ο διοικητικός ηγέτης της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης κατά την παρουσία του στην πρεμιέρα της εκπομπής του Abola.gr “Abola ΜΕ ΜΠΑΛΑ” στο Κανάλι HIGH TV 7-8 το απόγευμα της Δευτέρας 4/9.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης μιλώντας στους Φώτη Κατσούφη και Ρένο Γιαμπουρά, τόνισε χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων: “Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει ακόμα για την Αθηναϊδα. Μέχρι τον Οκτώβριο που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και κάτι έχουμε υπόψη μας”.

Ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας της Κυψέλης τόνισε ακόμα ότι πρώτος στόχος της Αθηναϊδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ανέφερε ακόμα ότι η δημοτική αρχή πρέπει να δώσει λύση στο γεγονός ότι είναι γεμάτο ασφυκτικά κάθε μέρα από πολλές ομάδες το γήπεδο της Αλεπότρυπας οπότε δεν μπορούν να δουλέψουν όπως πρέπει τα τμήματα της ομάδας και ζήτησε από τον κόσμο της Αθηναϊδας να δώσει βροντερό παρών φέτος στο πλευρό της ομάδας.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 14-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (26/3) αγωνιστικό πρόγραμμα

Abola Team

Στην Πάργα για ολιγοήμερες ανάσες ο διοικητικός ηγέτης της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης

Abola Team 3