free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Bόμβα» με Μπονιάκο η Τερψιθέα!

Τη ένταξη του 30χρονου επιτελικού μέσου ολοκλήρωσε η νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Βλάχου (φωτό).

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτη η Τερψιθέα! Τα άτομα, που ηγούνται των τυχών του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α’ Κατηγορία εντείνουν διαρκώς τις …μηχανές τους με κύρια προτεραιότητα την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη και ουσιαστικότερη ενίσχυση του ρόστερ.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή ενός παίκτη, ο οποίος αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας, που θα επιχειρήσει την ερχόμενη σεζόν η Τερψιθέα, ώστε να διεκδικήσει μία αξιόλογη πορεία στα «σαλόνια» της κορυφαίας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Αθήνας. Ο λόγος για τον 30χρονο επιτελικό μέσο Λεάντρο Μπονιάκο.

Το νέο απόκτημα της Τερψιθέας αγωνιζόταν στην Παλαιά Φωκαία ενώ έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό, όπως μαρτυρά η θητεία του σε Αίαντα Ταύρου, Πανναξιακό, Δήμητρα Μεγαλόπολης, Θεσπρωτό, Θύελλα Μοσχάτου και ξεχωρίζει για την ικανότητά του στην οργάνωση του παιχνιδιού. Όλες οι ενδείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Κώστα Βλάχο.

 

Νέα τεστ με Διάνα Ηλιούπολης, Αρμενική

Ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων συνεχίζεται ακάθεκτος για την Τερψιθέα, η οποία εντός της εβδομάδας , που θα διανύουμε, θα κληθεί να δώσει δύο ακόη σημαντικά τεστ. 

Αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη (6/9) η ομάδα των νοτίων προαστίων θα κοντραριστεί με την Διάνα Ηλιούπολης, ενώ για την προσεχή Παρασκευή (8/9) έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Αρμενική. Παιχνίδια, στα οποία ο τεχνικός Κώστας Βλάχος αναμένεται να φανερώσει αρκετές των προθέσεών του, που αφορούν το καταρτισμό του αρχικού σχήματος. 

 

 

Related posts

Ανανέωσαν Σίλβιου και Πλάκας στον Αθηναϊκό

Σειρά δυνατών φιλικών για τον Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος

Στην τετράδα τα Μελίσσια (1-0)

Abola Team