free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή-έκπληξη Πέτρου Μίχου στον Αστέρα Αμαλιάδας!

Λίγος ήταν ο καιρός που διήρκεσε η παραμονή του Πέτρου Μίχου στον πάγκο του Αστέρα Αμαλιάδας ως προπονητή, αλλά ακόμα λιγότερος ήταν αυτός που μεσολάβησε από την αποχώρηση του ως την επιστροφή σε άλλη θέση!

Αφού μετά την απομάκρυνση του την περασμένη Κυριακή (27/8), ακολούθησε μια εβδομάδα μετά νέα μεγάλη κίνηση-έκπληξη του Θανάση Παπαγεωργίου και με τη θέληση βέβαια του έμπειρου τεχνικού, με την ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (3/9):

«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη και έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Μίχο, ο οποίος θα αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή της ομάδας και διευθυντή των Ακαδημιών του συλλόγου μας.

Η συμφωνία επετεύχθη έπειτα από διεξοδική συζήτηση και συνεργασία ανάμεσα στον Θανάση Παπαγεωργίου, τον γενικό αρχηγό Λεωνίδα Πετρόπουλο και τον Πέτρο Μίχο, (που εικονίζονται στη Φωτό, κατά σειρά, Πετρόπουλος, Μίχος, Παπαγεωργίου).

Ο Πέτρος Μίχος, ένα πρόσωπο πανελληνίως γνωστό, με την προσωπικότητα, την εμπειρία και τις γνώσεις του, θα συμβάλλει ουσιαστικά σε θέματα οργάνωσης και κυρίως, θα αναδιοργανώσει τα τμήματα υποδομής του Αστέρα.

Ο Πέτρος Μίχος, έχει εργαστεί ως υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της θητείας του Σωκράτη Κόκκαλη στην ΠΑΕ, ενώ επίσης έχει εργαστεί ως ομοσπονδιακός προπονητής, υπεύθυνος της περιφέρειας Πελοποννήσου στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων

Η παρουσία του θα συμβάλλει στην αναδιοργάνωση και την σύσταση Ακαδημιών σε πρότυπα μεγάλων επαγγελματικών ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο Πέτρος Μίχος θα επιχειρήσει να ανιχνεύσει και να αξιοποιήσει το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο των νέων παιδιών της Ηλείας, με στόχο να μην μείνει στο μέλλον κανένα ταλέντο αναξιοποίητο.

Η οργάνωση των τμημάτων ανάπτυξης του συλλόγου μας, η άθληση της νεολαίας, η κοινωνικοποίηση, η αγωγή και η διάπλαση χαρακτήρων και αθλητών, αποτελεί βασική προτεραιότητα του Θανάση Παπαγεωργίου και πάνω σε αυτό τον άξονα θα εργαστούν όλοι στην ομάδα συστηματικά».

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Γ’ Εθνική: Οι αγώνες του διημέρου

Abola Team

Τον μέσο Νίκο Κρίτσα απέκτησε η Θήβα

Abola Team 2

Αλλαγή δεδομένων για Αθανασόπουλο, Κερμενίδη στην Παλαιόχωρα που ξεκινάει 31/7

Abola Team 2