free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καρπούζας: «Δείξαμε καλό πρόσωπο, όπως μας έλειψε το γκολ»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του φιλικού με το Καλαμάκι στάθηκε ο τενχικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Ένα μέρος των δυνατοτήτων του παρουσίασε ο Άγιος Δημήτριος στο δυνατό τεστ του περασμένου Σαββάτου κόντρα το Καλαμάκι. Η ήττα με 20-1 που γνώρισαν οι «κυανέρυθροι» από το ανανεωμένο συγκρότημα των νοτίων προαστίων ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τον προπονητή Αντώνη Καρπούζα, ο οποίος το δεδομένο χρονικό διάστημα δουλεύει πυρετωδώς στον τομέα εύρεσης της απαιτούμενης ομοιογένειας 

Ο επιτυχημένος τεχνικός της «Μπάρτσα» μιλώντας στο «Αbola.gr» στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του έφτασαν σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης για την εποχή που διανύουμε, ωστόαο, διέκρινε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος  από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησα στο φιλικό με το Καλαμάκι. Η ομάδα αρχίζει σιγά – σιγά να αποκτά τους αυτοματισμούς που θέλουμε καιτα «πατήματά» μας. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ουσιαστικά μία καινούρια ομάδα, η οποία τώρα χτίζεται. 

Δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών, είχαμε όμορφες συνεργασίες κι εκτιμώ ότι παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο πτυχές της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Καρπούζα, για να προσθέσει: 

«Χάσαμε τουλάχιστον τέσσερις πέντε κλασικές ευκαιρίες. Μας έλειψε το γκολ και θα δουλέψουμε πάνω στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε να φανούμε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος». 

Οι προπονήσεις πλέον συνεχίζονται στο Δέλτα Ηλιούπολης, αφού το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου έχει κλείσει για την ανακατασκευή χλοοτάπητα.   Με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 28-29/1

Abola Newsroom

«Επένδυση» με Ηλία Γαϊτανάρη τα Βριλήσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Δημήτρης Φιλίππου: Η Αθηναΐδα θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα

Τάσος Ζαφειρίου