free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κουσάνας: «Όλα δουλεύουν ρολόι!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του φανέρωσε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών τους δυνατοτήτων, παρουσίασαν οι Τράχωνες στο νικηφόρο με 4-1 φιλικό που έδωσαν κόντρα στην Κ-20 του Πανιωνίου. 

Απέναντι στο νεανικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης, η ομάδα των νοτίων προαστίων φανέρωσε πολλές αγωνιστικές αρετές, αλλά κι ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς, που γίνετια στις προπονήσεις, γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία προεοτιμασίας: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όρεξη, αλλά και τη εικόνα, που παρουσίααν όλοι οι ποδοσφαιριστές μου στο φιλικό με την Κ-20 του Πανιωνίου. Δείξαμε πολύ καλά δείγματα γραφής, ενώ βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι όλα λειτουργούν ρολόι στην ομάδα μας μέχρι στιγμής. Θέλουμε, ωστόσο, να δούμε πού ακριβώς βρισκόμαστε, και αυτό θα το διαπιστώσουμε με τα προσεχή δυνατά φιλικά που θα δώσουμε κόντρα σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας» 

 

«Μετρούν δυνάμεις» με Χολαργό, Νέα Ιωνία 

Με ασταμάτητους ρυθμούς συνεχίζεται για τους Τράχωνες ο κύκλος των δυνατών φιλικών. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (6/9) ο φιλόδοξος σύλλογος των νοτίων προαστίων θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τον Χολαργό (5:30 μ.μ.), ενώ για το προσεχές Σάββατο (9/9) έχει προγραμματιστεί το νέο πολύ γερό ματς προετοιμασίας κόντρα στην Νέα Ιωνία.

Τα εν λόγω φιλικά ενδέχεται να δώσουν στον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα τη δυνατότητα να διαγνώσει τον πλήρη βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των περισσότερων παικτών του.

 

 

   

Related posts

Επιστροφή του 21χρονου γκολκίπερ Αλέξανδρου Ηρακλή στον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

Συνεχίζει ο Καρύδης στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλείου

Abola Team 3

Φωστήρας Ηλιούπολης-Σούρμενα 1-1

Abola Team 3