free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ρέτσκα και Ηλιόπουλο ο Αστέρας Ζωγράφου

Στην ένταξη των δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών προχώρησαν οι «κυανέρυθροι» ενισχύοντας σημαντικά την μεσοεπιθετική τους λειτουργία, ενόψει της νέας σεζόν.

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Ααστέρας Ζωγράφου! Τα άτομα που απαρτίζουν τον διοικητικό κορμό των «κυανέρυθρων» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηης δύο πολύ αξιόλογων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διαθέτουν όλα τα φόντα, ώστε να ηγηθούν στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

 Ο λόγος για τον 24χρονο επιτελικό μέσο Ντόναλντ Ρέτσκα, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν φιγούραρε με τη φανέλα των Ιλισίων 2004 αλλά και τον 28χρονο φορ Παναγιωτη Ηλιόπουλο από σύλλογο της Κρήτης. 

Η ένταξη των δύο παικτών αναμένεται να ενισχύσει τα μέγιστα την ομάδα στην μεσοεπιθετική της λειτουεγία και αμφότεροι ενδέχεται να προσφέρουν καίριες και ουσιασιτκές λύσεις στον προπονητή Πέτρο Σομπότοβιτς

  

Σκόραραν με το …καλησπέρα!

 

Μάλιστα, αμφότεροι συνδύασαν την «παρθενική» τους εμφάνιση με τη φανέλα του Αστέρα Ζωγράφου με γκολ αναδεικνύοντας ένα μέρος των σπουδαίων τους ικανοτήτων. 

Συγκεκριμένα, στο νικηφόρο εκτός έδρας φιλικό με 4-2 επί του ΑΟ Βύρωνα, δύο τέρματα σημείωσε ο Ρέτσκα κι ένα ο Ηλιούπολης, στέλνοντας χαρμόσυνα μηνύματα στον τεχνικό Πέτρο Σομπότοβιτς και τους στενούς του συνεργάτες. Κι όλα αυτά σ’ ένα παιχνίδι, όπου οι δύο νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές δεν γνώριζαν καν τα ονόματα των νέων τους συμπαικτών! Το άλλο γκολ του Αστέρα Ζωγράφου, το σημείωσε ο Κύπριος Δημητρίου. 

Η κλήρωση του Κυπέλλου έφερε τον Αστερα Ζωγράφου αντιμέτωπο του Γαλαξία. Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς αναφερόμενος στην πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση τόνισε: 

«Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο σοβαροί γίνεται. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο,αλλά και να προκριθούμε, Αποσκοπούμε σε μία καλή παρουσία και στον θεσμό του Κυπέλλου. Παράλληλα την αναμέτρηση με τον Γαλαξία θα την αντιμετωπίσουμε και ως ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας, όπου και θα δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα».

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε ο Άρης Λέσι με την Α.Ε. Μεταμόρφωσης

Κεραμεικός-Βριλήσσια 0-2 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Στο πρόγραμμα ένδεκα αγώνες

Abola Team