free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιβλητικός ο Ήφαιστος!

Την πέμπτη τους διαδοχική νίκη σε παιχνίδια προετοιμασίας πέτυχαν οι Νικαιώτες  με το άνετο 2-0 επί των Σαλαμινομάχων.

 

 

Την πέμπτη τους διαδοχική νίκη στα φιλικά πέτυχαν οι «ερυθροκίτρινοι», που επιβλήθηκαν 2-0 των Σαλαμινομάχων στο «Στ. Μελισσουργός».

Η ομάδα της Νίκαιας, η οποία παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα συγκριτικά με προηγούμενα φιλικά ήταν σαφώς ανώτερη από τους νησιώτες εκμεταλλευόμενη ποιοτικά και το γεγονός ότι υπερείχε κατά μία κατηγορίας των Σαλαμινομάχων

Στο 32’ οι γηπεδούχοι έχασαν την σπουδαιότερη φάση τους όταν το πλασέ του Φλορεάν βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα Μπούτση, που απεσόβησε βέβαιο γκολ.

Ο Ήφσιστος άνοιξε το σκορ στο 33’ με κοντινό πλασέ του Γκίλα, που εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενουμένων, για να ζευγαρώσει τα τέρματά του στο 65’ με κεφαλιά του Τουρουντζή.

Ήφαιστος: Σισαμόπουλος, Παπαδάτος (46’ Σιδηρόπουλος), Χουχούλης (46’ Νικολιάς), Λοκόσης (46’ Βαρδής), υπό δοκιμή, Σκόνδρας (46’ Κόντος), Γκίλας (46’ Δρόσος), Σβόλης (46’ Πίττας), Μαναριώτης (31’ Φλορεάν), Καρακασίδης (31’ Ξένος), Τσεσμέλογλου (46’ Τουρουντζής).

  Σαλαμινομάχοι: Μπούτσης, Μαγιάτης, Δασκαλάκης ,Παπαδόπουλος, Φουρίκης, Μονιός, Κοκκινομάλλης, Σεργίδης, Κωνσταντίνου, Κούσης, Γενεράλης.

Related posts

Σκλάβος: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

«Το πιστεύαμε πολύ, ήταν πέναλτι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αετός Κορυδαλλού

Nάσος Φακίδης