free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Γκολ και χαμόγελα αισιοδοξίας από τον ΑΟ Άνοιξης (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ο φιλανθρωπικός αγώνας του ΑΟ Άνοιξης με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δήμου Διονύσου.

 Σκοπός της φιλικής αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης, ήταν η έμπρακτη υποστήριξη στην δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου, που προσφέρει απλόχερα μια χείρα βοηθείας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, με την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα όμως ο ΑΟ Άνοιξης έστειλε μήνυμα στους συνδημότες και τον κόσμο καλώντας τους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που συνεχίζει με επιτυχία το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του.

Στο κάλεσμα του ΑΟ Άνοιξης ανταποκρίθηκαν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου, δίνοντας έτσι ελπίδα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά, αυτή την περίοδο.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικών Δομών, κ. Αναστασία Στασινοπούλου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Άνοιξης, κ. Χαράλαμπος Πιπέρης και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Διονύσου, κ. Κατερίνα Αυγέρη.

Το τελικό 2-2 λίγη σημασία είχε στο φιλικό παιχνίδι, καθώς ο ΑΟ Άνοιξης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δήμου Διονύσου, απέδειξαν πως ένας είναι ο νικητής… Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Αναβολές αγώνων λόγω καιρού…

Abola Team

Επιστρέφουν Νταγιαντάς και Νίκας στον Νικολακάκη

Abola Team 3

Πραγματοποιώντας μοναδική εμφάνιση τα Γλυκά Νερά επιβλήθηκαν με 4-0 της Ατλαντίδας.

Ρένος Γιαμπουράς