free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κουφογιαννάκης: «Βελτιωνόμαστε διαρκώς!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Κοψαχείλα στο νικηφόρο της φιλικό επί της Κηφισιάς 2010 με 2-0. 

Στο τεστ κόντρα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων, η ομάδα του Αντώνη Κουφογιάννακη, παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, αναδεικνύοντας πτυχές της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται σε βάθος από το ξεκίνημα της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Για την ιστορία, τα γκολ πέτυχαν οι Μακρυπίδης, Γιουβρής, με την τεχνική ηγεσία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστώ του. 

Ο έμπειρος τεχνικός της Κοψαχείλας  Αντώνης Κουφογιαννάκης μιλώντας στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την πρόοδο που παρουσιάζουν οι παίκτες του:

«Στην αναμέτρηση με την Κηφισιά 2010 πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και δείξαμε αρκετά θετικά δείγματα γραφής. Το πλέον ενθαρρυντικό, ειναι ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, φανέρωσαν πολλές αρετές κι έδειξαν ότι αφομοιώνουν το σύστημ απου θέλουμε να ακολουθήσουμε. Βελτιωνόμαστε διαρκώς κι αυτό το στοιχείο μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη νέα σεζόν» ήταν τοα αρχικό σχόλιο του Αντώνη Κουφογιαννάκη,για να προσθέσει αναφερόμενος στο Κύπελλο, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη του ΠΟΨ: 

«Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει ως θεσμός και θα του δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή. Σεβόαμαστε τον ΠΟΨ και θα πάμε να διεκδκήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». 

 

«Πρόβα» με Α Ο Χαϊδαρίου 

Ο κύκλος των γερών φιλικών προεοτιμασίας συνεχίζεται για την Κοψαχείλα, η οποία θα υποδεχθεί την Τετάρτη τον ΑΟ Χαίδαρίου σ’ ένα παιχνίδι, όπου η τεχνική ηγεσία θα το αντιμετωπίσει ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης Κυπέλλου με την ομάδα του Ψυχικού.

 

Related posts

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-ΓΣ Καισαριανής 3-0

Abola Team 3

Θεμιστοκλής-Κεραυνός Γλυφάδας 0-1

Abola Team 3

Νέα Γενική Συνέλευση στο Γαλάτσι

Ρένος Γιαμπουράς