free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μακρής: «Να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο»

Το στίγμα του ενόψει των φετινών επίσημων υποχρεώσεων του Άγιαξ Ταύρου έδωσε ο Νίκος Μακρής.

 

 

Αποφασισμένος να ζήσει μεγάλες στιγμές και να γνωρίσει διακρίσεις και με τη φανέλα του Άγιαξ Ταύρου παρουσιάζεται ο Νίκος Μακρής!

 Ο 31χρονος νεοαποκτηθείς αριστεροπόδαρος μπακ, με νωπές ακόμη τις δάφνες της περασμένης περιόδου, όπου και κατέκτησε το νταμπλ με τη φανέλα του Κερατσινίου, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε οι «ροσονέρι» να επιστρέψουν στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής μετά από 14 ολόκληρα χρόνα, άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» κι αναφέρθηκε εκτενώς στις προσδοκίες της φετινής σεζόν 

Ερωτηθείς αρχικά για την μέχρι τώρα προετοιμασία της νέας του ομάδας τόνισε: 

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας μοντάρεται για την επόμενη περίοδο,.Είμαστε μία καινούρια ομάδα, η οποία προσπαθεί να αποκτήσει την απαραίτητη χημεία, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει μία αξιόλογη παρουσία στην Β’ Κατηγορία. Αντιμετωπίσαμε δυνατούς αντιπάλους και στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο των αναμετρήσεων, η ομάδα που επέβαλλε τον ρυθμό της. Στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μακρή, για να προσθέσει: 

«Η άποψή μου είναι ότι διαθέτουμε πολύ αξιόλογο υλικό, το οποίο φαντάζει ικανό να πετύχει σπουδαία πράγματα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα και με βάση τα μηνύματα που έχω λάβει, νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» 

Όταν ρωτήθηκε για τις βλέψεις της νέας του ομάδας για το θεσμό του Κυπέλλου, ο Νίκος Μακρής επεσήμανε: 

«Έχουμε κληρωθεί με μία αξιόλογη ομάδα όπως είναι η Κορωνίδα. Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι υπερέχουμε κατά μία κατηγορία, όπως φυσικά και τον παράγοντα έδρα και να προκριθούμε σητν επόμενη φάση. Θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Μας ενδιαφέρει πού ως θεσμός και θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα να πραγματοποιήσουμε μία αξιόλογη πορεία και στην συγκεκριμένη διοργάνωση» 

 

«Μετράει» δυνάμεις με Παλαιό Φάληρο 

Ο κύκλος των δυνατών φιλικών αναμετρήσεων συνεχίζεται για τον Άγιαξ Ταύρου, οοποίςο την Τετάρτη (6/9) αντιμετωπίζει το Παλαιό Φάληρο σ’ ένα τεστ, όου η τεχνική ηγεσία θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των περισσότερων παικτών, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

 

 

Related posts

Την απόκτηση του Ανδρέα Κοντογεώργου ανακοίνωσε ο ΠΟΨ.

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (12/11) αποτελέσματα

Abola Team

O Θεόδωρος Κόκκαλης στους Λύκους Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου