free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Εορδαϊκός από τη Γ’ Εθνική!

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες του Εορδαϊκού για συμμετοχή στην τρίτη εθνική κατηγορία.

Η επιτροπή που ανέλαβε το έργο της ανοικοδόμησης του συλλόγου δεν τα κατάφερε και πλέον αναζητούνται λύσεις, προκειμένου η ομάδα να κατέβει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωακείμ Ρουσάκη, μέλος της επιτροπής:

«Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε να σβήσει η ιστορική ομάδα του Εορδαϊκού και κάναμε ενέργειες να τον κρατήσουμε όρθιο. Δεν παραλάβαμε ομάδα αλλά μόνο ένα δελτίο ποδοσφαιριστή. Πληρώσαμε τις οφειλές προς την ΕΠΣ Κοζάνης, που ήταν 1100 ευρώ και δηλώσαμε αν και εκπρόθεσμα τη συμμετοχή μας στη Γ’ εθνική.

Αναζητήσαμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Τα προβλήματα πολλά, κυρίως οικονομικά από τη μία αλλά και αδυναμία να συμπληρώσουμε το ρόστερ από την άλλη.

Βρήκαμε πόρτες κλειστές!!!

Οι παραπάνω λόγοι μας οδήγησαν στην απόφαση να μην κατέβει τελικά ο Εορδαϊκός σε κανένα πρωτάθλημα …τουλάχιστον για φέτος. Το επόμενο διάστημα θα εξετάσουμε πιθανές συνεργασίες για να επανέλθει ο Εορδαϊκός στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο του χρόνου».

Ξέσπασμα Σαρνασίδη:

Ο Θεόφιλος Σαρνασίδης, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην περυσινή άνοδο της ομάδας στη Γ εθνική, στο άκουσμα της απόφασης εξαπέλυσε πυρά κατά της επιτροπής σωτηρίας.

Αναλυτικότερα:

«Ανεβάσαμε την ομάδα από το τοπικό στη Γ’ Εθνική, βάζοντας το χέρι βαθειά στην τσέπη. Δεκαπέντε χρόνια ο κύριος Λιάμης στο ποδόσφαιρο, τέτοιες μαχαιριές δεν δέχθηκε! Πλανέψατε όλη την πόλη!

Γράψατε παντού ότι θα σώσετε τον Εορδαϊκό και είδαμε την κατάληξή του, διασύρατε  το όνομά του. Ζητούσατε χρήματα από επιχειρηματίες της πόλης όταν εσείς δεν βάζατε το χέρι στην δική σας τσέπη.

Κύριε Μαυροφρύδη – σωτήρα, ποιος είναι ο κύριος Ρουσάκης Ιωακείμ που τον βάζετε και κάνει αυτές τις δηλώσεις, είναι στην ομάδα; Τον ξέρει κανείς;

Το μόνο που είχατε στόχο ήταν να χτυπήσετε τον κύριο Λιάμη, ντροπή σας, παρά τις πιέσεις μου ο Σάββας Λιάμης δεν ξαναγυρίζει πίσω.

Θαυμάστε τα έργα σας!

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!».

 

 

Related posts

Με Πανθηραϊκό θα παίξει την Τρίτη 5/9 ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Λυμπερόπουλος γενικός αρχηγός στην Ερμιονίδα!

Abola Team 2

Tους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς παίζει ο ΠΑΟ Ρουφ στο ματς με τον Μακεδονικό

Abola Team