free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός-Διαγόρας την Κυριακή στον «Ταρλά»!

Αυτό που οι περισσότεροι ανέμεναν με ανυπομονησία εδώ και μέρες, μια φιλική συνάντηση δηλαδή ανάμεσα στον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, θα γίνει πραγματικότητα.

Οι δύο εκπρόσωποι της ΕΠΣ Λέσβου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστούν στο Στάδιο Μυτιλήνης την προσεχή Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σε ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα στις 18:00). Το φιλικό αυτό θα αποτελέσει το πιο δυνατό ως τώρα τεστ και για τις δύο ομάδες, που θα βρεθούν αντίπαλες στον ίδιο όμιλο της νέας Γ’ Εθνικής και που μέχρι σήμερα έχουν αγωνιστεί με ομάδες της Α’ Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Οι δύο προπονητές, Γιάννης Πολλαετίδης και Χρήστος Πελέκης, θα προσπαθήσουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «sportlesvos», οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να παίξουν ένα ακόμα φιλικό μεταξύ τους, πιθανότατα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, αφού έτσι κι αλλιώς η σέντρα της Γ’ Εθνικής έχει μεταφερθεί (τουλάχιστον για την ώρα) στις 24/9, με μοιρασμένες τις πιθανότητες το πρωτάθλημα να ξεκινήσει τελικά την 1η Οκτώβρη.

Related posts

Διοικητικός ηγέτης και τη νέα σεζόν ο Μαντούβαλος στον Αστέρα Ιτέας

Abola Team 2

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σούπερ ντέρμπι Αιολικός-Ιωνικός!

abola10

Ανακοίνωσε Στελλά και Γαργάλη ο Φοίβος Κρεμαστής

Abola Team 2