free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Έγινε η κλήρωση των αγώνων για τα Χρυσοστόμεια που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στην Ραφήνα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα «Χρυσοστόμεια 2017», που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει διοργανώνει στη Ραφήνα ο Α.Ο. Τριγλίας, πιστός στις αξίες του και την μικρασιατική του παράδοση.

Το εν λόγω τουρνουά, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, ο οποίος, όπως είπε και πριν από την κλήρωση ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ένας από τους πρωτεργάτες του συγκεκριμένου τουρνουά, έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στον αθλητισμό .

Οι φετινές συμμετέχουσες ομάδες, εκτός από την διοργανώτρια ομάδα της Τριγλίας, θα είναι η ΠΑΕ Ατρόμητος, η ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Μικρασιατικός Καισαριανής.

Πριν από την κλήρωση ο Πρόεδρος της Τριγλίας κ. Γιώργος Χαχολάκης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ομάδων για την συμμετοχή τους, και τους καλωσόρισε στο τουρνουά.

Ο κ. Βασίλης Πιστικίδης μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν εκείνον όταν ήταν αντιπρόεδρος της Τριγλίας, μαζί με τον κ. Χαχολάκη, πριν από πέντε χρόνια να διοργανώσουν για πρώτη φορά αυτό το τουρνουά, αλλά και για το τεράστιο έργο του Τριγλιανού Χρυσόστομου Σμύρνης.

Με την σειρά τους οι εκπρόσωποι του Ατρομήτου και του Πανιωνίου ευχαρίστησαν για την πρόσκληση για την συμμετοχή στο τουρνουά και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με τα ζευγάρια να είναι τα εξής:

Πρώτος αγώνας: Μικρασιατικός – Ατρόμητος
Δεύτερος αγώνας: Τριγλία – Πανιώνιος

Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, με τον πρώτο αγώνα να ξεκινά στις 17:00 μ.μ, ενώ οι διάρκεια των αγώνων θα είναι μίας ώρας (30 λεπτά ανά ημίχρονο).

Ο τελικός θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Στα γραφεία της Τριγλίας παραβρέθηκαν για την κλήρωση εκτός των παραπάνω, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους, από την Τριγλία ο Αντιπρόεδρος Λευτέρης Βρετζάκης, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Κοζής, ο Ταμίας Θεόδωρος Σαράκης και από τις Ακαδημίες ο Στέφανος Γερακάκης, από την ομάδα του Πανιωνίου ο κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος και από την ομάδα του Ατρομήτου ο κ. Σίμος Συμεωνίδης.

Related posts

Άνετο τρίποντο ο Αστέρας Βάρης

Abola Team

Μάχη Μαραθώνα-Άνοιξη 3-0 για την Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3