free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή Κυριάκου Τσίγκρου στην Χαλκίδα-Φιλική ήττα με 2-0 με Αιγάλεω

Ο 25 χρονος(6/8/1992) έμπειρος αριστερός αμυντικός Κυριάκος Τσίγκρος επέστρεψε στο ΑΟ Χαλκίδα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής γυρίζει σε γνώριμα λημέρια αφού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Εχει αγωνιστεί στην U 20 του ΠΑΟ golden team Ηρακλή Ψαχνών football leage Μανδραικό και άνοδο στην Γ’  Εθνική Πανελευσινιακό και άνοδο στην Γ’ Εθνική βασικός και 2 χρόνια football leauge με Πανελευσινιακό  60 συμμετοχές βασικός και σύνολο λεπτών που επαιξε 4.634.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σε δήλωσή του ευχαριστεί  τον κόσμο της Ελευσίνας. Φεύγω σαν φίλος και να πάει πάλι ο Πανελευσινιακός εκεί που του αξίζει.

Τη δυνατότητα να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα είχαν Αιγάλεω και Χαλκίδα με το ‘Σίτι’ να παίρνει τη νίκη με 2-0 χάρις σε γκολ του συνήθη ύποπτου Δημήτρη Βέρμπη και του Μάνθου Ναυπλιώτη.

 

Οι Ηλίας Καλοπήτας και Αντώνης Αυλωνίτης είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις αγωνιστικές ικανότητες των παικτών του, με τον ΑΟΧ να μπαίνει καλύτερα στον αγώνα και να απειλεί με τους Μπλάνκο και Χαρτσιά, ενώ το Αιγάλεω είχε καλή στιγμή σε μια κεφαλιά του Βέρμπη από το κόρνερ του Ψυχογιου.

 

Όλα αυτά στο α’ μέρος, αφού στην επανάληψη το Σιτι ανέβασε στροφές και κατάφερε να προηγηθεί στο 55′ με τον Βέρμπη. Ο έμπειρος φορ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απέκρουση στο σουτ του Ηλία Σταύρου και με πλασέ έκανε το 1-0, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Σαπαλίδη

 

Το 2-0 έγινε λίγο πριν το τέλος με ωραίο σουτ του Ναυπλιωτη, με τον Θάνο Σταύρου να έχει καλό σουτ στο 87′ όμως το βολ πλανέ του νεαρού ΄άσου στμάτησε στο Ντουμάνη

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Κατσούλης (52′ Γιώρας), Κοντιζάς (74′ Ναυπλιώτης), Ιωαννίδης (59′ Παπουτσής), Δάρρας (74′ Αρβανίτης), Μεϊμάρογλου, Η. Σταύρου , Σκοπελίτης, Σπανός (52′ Θ. Σταύρου), Σαπαλίδης (65′ Τσαρκανι), Βέρμπης (74′ Παπαδόπουλος), Ψυχογιός. (65′ Τουλουβασίλης)

 

ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης) Ντουμάνης Βαλκάνος, Θωμας, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Πολίτης, Κονσταντίνοφ, Χαρτσιάς, Ντελέκος, Μπλάνκο.

 

 

Related posts

Δηλώσεις του αρχηγού του Αστέρα Βάρης Θανάση Μάγγου μετά τη λήξη του πρώτου φιλικού

Τάσος Ζαφειρίου

Καταγγελία η Προοδευτική για τον διαιτητή ΜΑΝΟΥΡΑ

Abola Team 3

Έπιασε διψήφιο αριθμό μεταγραφών η ΑΕ Μυλοποτάμου με την απόκτηση του Κέβιν Κατσόλι Σοκόλ

Abola Team 2