free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για τις γραπτές εξετάσεις και τις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών-Σαββατοκύριακο (9-10/9) ξεκινάει το Κύπελλο

Ανακοίνωση-ενημέρωση εξέδωσε η ΕΠΣ Πειραιά σχετικά με τις γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που ανήκουν στην Ένωση, αλλά και για την έναρξη του Κυπέλλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Πραγματοποιήθηκαν 4/9 το  απόγευμα στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΣΕΦ οι γραπτές εξετάσεις και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των Πειραιωτών διαιτητών που δεν συμμετείχαν στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες που διοργάνωσε η ΚΕΔ /ΕΠΟ, το προσεχές καλοκαίρι, στα πλαίσια εφαρμογής του Συστήματος Διαιτησίας Κανονισμός Υλοποίησης και εφαρμογής περιόδου 2017-2018, παρουσία σύσσωμης της Επιτροπής Διαιτησίας (κ.κ. Λ. Κανδύλης, Χ. Μοιραδωράκης, Ι. Ρεντζής, Ι.Ευδαίμων, Μ. Συνοδινός, Ι. Χασάπης).

Το παρόν επίσης έδωσαν ο Γεν. Γραμματέας  κ. Ι. Σπάθας, ο  Β΄ Αντιπρόεδρος  κ.Απ. Μαρούλης και ο Ταμίας κ. Ι. Σταματάτος.

Στους διαιτητές , των οποίων η προσέλευση  ήταν αθρόα, απηύθυνε χαιρετισμό ο Γεν. Γραμματέας κ. Σπάθας, ενώ στην συνέχεια τα μέλη της Ε/Δ  έδωσαν οδηγίες ενόψει της ενάρξεως της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, αλλά και διευκρινήσεις για τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Παιχνιδιού, του ΚΑΠ κλπ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το  ερχόμενο ΣΚ  (9-10/9/2017)  ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων μας της Β΄ Γ΄ Κατηγορίας στα πλαίσια της  1ης φάσης του Κυπέλλου.

Η Ε.Ε. υπενθυμίζει στα σωματεία ότι θα πρέπει πέραν των δελτίων των διαγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών,να φροντίσουν  ΈΓΚΑΙΡΑ για την κατάθεση των απαραίτητων Καταστάσεων Υγείας ποδοσφαιριστών, αλλά και την έκδοση της Πιστοποίησης διπλωματούχου Προπονητή.

Επίσης τα σωματεία θα πρέπει  έγκαιρα να ενημερώνουν την γραμματεία για τυχόν αιτήματα τους και κυρίως για την ημέρα που επιθυμούν να αγωνίζονται  όταν είναι ΓΗΠΕΔΟΥΧΑ και πάντα στο μέτρο του δυνατού.

 

 *Αύριο Τετάρτη 6/9/ 2017 και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

 

* Λίγο  νωρίτερα (17.45)  είναι προγραμματισμένη ενημερωτική συγκέντρωση  των Παρατηρητών, ενόψει της έναρξης  των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Τα σημερινά (23/2) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου 24 και 25/11 στον Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς

Δικαίωση του Abola.gr: Η ΕΠΣ Πειραιά κάνει λόγο για την άνοδο και των δύο πρωταθλητών από την δική της Ένωση, την ΕΠΣ Αθήνας και την ΕΠΣ Μακεδονίας

Abola Team 3