free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καλαϊτζίδης: «Θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας»

Ως ευκαιρία να διαπιστώσει τον πλήρη βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης την επερχόμενη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΑΟ Ιλίου.

 

 

Τη δυνατότητα να …μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ προβλέπεται να έχουν στην Αλσούπολη, στην προσεχή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΑΟ Ιλίου. 

Το γεγονός ότι η έναρξη των επίσημων φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει την ομάδα του Γαλατσίου αντιμέτωπη με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Β’ Κατηγορίας αποτελεί το καλύτερο αντιπροσωπευτικό δείγμα. 

Αυτό τουλάχιστον δηλώνει στο «Αbola.gr» ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαίτζίδης: 

«Εκτιμώ ότι είναι πολύ σημαντικό για την προετοιμασία της ομάδας μας το γεγονός ότι θα αναμετρηθούμε στον θεσμό του Κυπέλλου με μία πολύ ποιοτική ομάδα της δικής μας κατηγορίας, όπως είναι ο ΑΟ Ιλίου. Το συγκεκριμένο ματς θα το αντιμετωπίσουμε ένα ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος και θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τα πλεοενεκτήματά μας, αλλά και τους τομείς στους οποίους χρειαζόμαστε άμεση βελτίωση». 

Δυνατό τεστ με Μικρασιατικό 

Ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων συνεχίζεται την Πέμπτη (7/9) για την Αλσούπολη, η οποία θα αναμετρηθεί με τον Μικραστικό στοι «Μιχάλης Κρητικόπουλος» (6 μ.μ.).,  σ’΄ένα τεστ, όπου η τεχνική ηγεσία θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε νέες δοκιμές, αλλα΄παράλληλα και να τσεκάρει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των περισσότερων παικτών 

Related posts

ΓΣ Καισαριανής-Αγ. Ελεούσα 0-1

Abola Team 3

Δεύτερο φιλικό τεστ για τον «Ήλιο» κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών/Δάφνης.

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Η δράση στην Αθήνα

Abola Team