free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Εθνικός φιλικό 1-0 με Φωστήρα

Έκανε αυτό που ξέρει και για ακόμη μια φορά ο Νίκος Κατσικοκέρης σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του στο φιλικό με τον Φωστήρα, με τον Εθνικό να επικρατεί με 1-0 στο σημερινό φιλικό που έλαβε χώρα στο Ελ Πάσο.

 

Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη είχε καλή παρουσία δημιουργώντας φάσεις με τους Μακρυγιάννη και Κατσικοκέρη δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Από την άλλη, ο ‘Φονεας’ του Κώστα Αρζένη έδειξε ότι θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σύνολα στον όμιλο της Αθήνας έχοντας καλές στιγμές με τους Παπανικολάου και Στρίγγα.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Κρητικος, Ρουσσης, Γερόλυμος, Μισελ, Λεωνιδόπουλος, Ρομάνο, Παυλάκης Μακρυγιάννης, Κατσικοκέρης. Έπαιξαν ακόμη οι Σικαλιάς, Κομνηνός, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Μάναλης, Σωπάσης, Χατζησάββας, Κατίδης, Γιαταγιανάκης, Βενέτης, Κωνσταντίνου, Πισσας.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κωστας Αρζένης)Παπαδόπουλος (75′ Ντέντές), Κωνσταντινίδης (75′ Νάστος), Μήτκας, Καλημέρης (75′ Παπαευθυμίου), Τσώνης, Ρόκας (55′ λ.τρ. Κόπελας), Νικολόπουλος (70′ Πρίκας), Χαρίτος (70′ Παπανικολάου), Ζαγοριανός (60′ Στρίγγας), Δωροβίνης, Μουσα Ποκόνγκ (46′ Μπιταξής).

Related posts

Φήμες για ενδιαφέρον του Παναγιώτη Γουλάκη για τον Ιάλυσο

Abola Team 2

Έπιασε διψήφιο αριθμό μεταγραφών η ΑΕ Μυλοποτάμου με την απόκτηση του Κέβιν Κατσόλι Σοκόλ

Abola Team 2

Ισοπαλία με σκορ 1-1 το Αήττητος-Εθνικός, νίκες για Ηρόδοτο, Ηρακλή, ΝΠΣ Βόλο στην 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική-Βαθμολογίες και επόμενη αγωνιστική

Abola Team 3