free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Αυγουστή και Φιγγάρη ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης

Την ένταξη των δύο 21χρονων πολυσύνθετων παικτών ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης.

 

Την μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτος ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης. 

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη δύο ακόμη παικτών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να κάνουν την πολυπόθητη διαφορά την ερχόμενη σεζόν. 

Ο λόγος για τον 21χρονο μεσοαμυντικό Κοσμά Αυγουστή, ο οποίος προέρχεται από την Ζωφριά και μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει όλο τον άξονα προσφέροντας ισορροπία σε όλες τις γραμμές και τον επίσης 21χρονο στόπερ Αντώνη Φιγγάρη, που αγνωιζόταν σε ερασιτεχνικό σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας 

Αμφότεροι αποκτήθηκαν κατόπιν υπόδειξης του τεχνικού Μάκη Ντέτσικα κι ενδέχεται να αποδειχθούν σε ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Θετικά δείγματα παρουσίασε ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης στα δύο νικηφόρα του φιλικά απέναντι σε Δάφνη Αθηών (3-1) και Πανθησειακό (2-0). Στα συγκεκριμένα τεστ ο Μάκης Ντέτσικας διαπίστωσε ψήγματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας , ενώ μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής όλων των διαθέσιμων παικτών του. 

Related posts

Ανέβασε … στροφές στην επανάληψη ο Γαλαξίας (3-0)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα

Abola Team

Δουγιέκος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα»

Kώστας Παλαιολόγος