free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γαζής: «Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά»

Την άποψη ότι ακόμη η ομάδα του δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας εξέφρασε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

Την ευκαιρία να διαγνώσει στο συνολικό βαθμό ετοιμότητας όλου του διαθέσιμου ρόστερ, είχε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής στο ισόπαλο εκτός έδρας φιλικό με 1-1  κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου. 

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος στο συγκεκριμένο τεστ χρησιμοποίησε κυρίως τους ποδοσφαιριστές που δεν μετρούσαν πολλά λεπτά συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια.Για την ιστορία το μοναδικό γκολ της ομάδας των νοτίων προαστίων το πέτυχε ο Αχμέτ με σουτ.  

Ο Γιάννης Γαζής μιλώντας στο «Αbola.gr» έδωσε το δικό του στίγμα κι ενώ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας: 

«Γενικά από το συγκεκριμένο φιλικό έμεινα ευχαριστημένος από τη διάθεση για προσφορά, αλλά και το πάθος που επέδειξα οι ποδοσφαιριστές μου,, ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά, ώστε να φτάσουμε στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Έχουμε εντοπίσει του τομείς, όπου έχουμε παρουσιάσει αδυναμίες και με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, θα επιδιώξουμε να τις βελτιώσουμε, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Παράλληλα, περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος που θα γίνει τη Δευτέρα»  

«Πρόβα» με την Κύπρο Κορυδαλλού 

Ο κύκλος των αγώνων προετοιμασίας συνεχίζεται για το Παλαιό Φάληρο, το οποίο αύριο Σάββατο θα φιλοξενήσει την Κύπρο Κορυδαλλού (7:15 μ.μ.) σ’ ένα τεστ, το οποίο θα έχει τον χαρακτήρα τελικής πρόβας ενόψει πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Γαζής, που προτίθεται να τεστάρει τον κορμό, που προσανατολίζεται να εμπιστευθεί στους ερχόμενους αγώνες πρωταθλήματος περιμένει να αποθεραπευθούν πλήρως οι Μαράλντο Ντόνε, Μπάμπης Παπανδρέου, Πέτρος Τρυφωνίδης και Νίκος Καραμαλίγκας, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας.

Related posts

Πανερυθραϊκός-ΓΣ Αργυρούπολης 2-1

Abola Team 3

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ηλιούπολης

Abola Team 3

Τον κεντρικό χαφ Αργύρη Καραμπίνη πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Abola Team 3