free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η ανακοίνωση του Θησέα Νέας Μάκρης για την πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Θησέα Νέας Μάκρης σχετικά με την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε επίσημα την άνοδο της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α ερασιτεχνική κατηγορία της Ανατολικής Αττικής (Α ΕΠΣΑΝΑ). Η πορεία της ομάδας μας τα τελευταία 2 χρονιά είναι το λιγότερο εντυπωσιακή με 2 ανόδους back to back. Αυτές οι επιτυχίες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλο κόπο και θυσίες (επαγγελματικές – προσωπικές – οικονομικές). Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν έστω και ένα λεπτό αυτά τα τελευταία 2 χρόνια και να τους πούμε ότι οι κόποι τους, η υπομονή και η επιμονή που παρουσίασαν στα δύσκολα δικαιώθηκαν. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 2 προπονητές που μας ανέβασαν επίπεδο, τον κ. Γ. Γκίοκα την χρονιά 2015-2016 (κατάκτηση πρωταθλήματος Γ ΕΠΣΑΝΑ) και τον κ. Β. Χατζηαναστασίου την χρονιά 2016-2017(άνοδος στην Α ΕΠΣΑΝΑ) οι οποίοι μας βοήθησαν να λειτουργήσουμε πιο επαγγελματικά τον σύλλογο και να περάσουν τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού στους αθλητές μας.

 Ευχαριστούμε επίσης τον γυμναστή της ομάδας σε ανδρικό και εφηβικό τμήμα κ. Μ. Λελεκίδη του οποίου η προσπάθεια είναι πολύτιμη με εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που δώσατε έστω και ένα ευρώ σε αυτή τη προσπάθεια και σας καλούμε να είστε όλοι δίπλα μας γιατί οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και θέλουμε να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο με στόχο την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής ( ο αριθμός των αθλητών είναι ιδιαίτερα υψηλός : 170 αθλητές) .

 ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ : ΟΛΟΙ ΘΗΣΕΑΣ γιατί όλοι μπορούμε να στηρίξουμε τον υγιή αθλητισμό που υπηρετεί η ομάδα μας.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Κλήρωση 4ης φάσης Κυπέλλου

Nάσος Φακίδης

Ανοιχτή δημόσια ανακοίνωση του Πανσταυραϊκού για τη λήξη του πρωταθλήματος

Abola Team 3

Πέρασε με τεσσάρα ο Ραμνούς Γραμματικού (4-1)

Abola Team