free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέο φιλικό τεστ ο Ιάλυσος με Κλεάνθη Παραδεισίου

Ακόμα μία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα δώσει σήμερα ο ΓΑΣ Ιάλυσος.

Το συγκρότημα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη θα υποδεχθεί στις 15:30 στο «Οικονομίδειο» τον Κλεάνθη Παραδεισίου, με τον νεαρό τεχνικό να έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Ο Αλεξιάδης αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, ευελπιστώντας να δει εμφανή σημάδια βελτίωσης, σε σχέση με τις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις του συλλόγου, αλλά και να δει τους αθλητές να εφαρμόζουν στον αγωνιστικό χώρο, πολλά από αυτά που έχουν δουλέψει στις τελευταίες ημέρες των προπονήσεων.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο «Οικονομίδειο» με τον νεαρό τεχνικό και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το ευχάριστο στον ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεση του Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

 

Related posts

Ανανέωσε με Λαζαρίδη η Επισκοπή

Abola Team 3

Σαρωτική εμφάνιση η Προοδευτική (4-0)

Abola Team

Επιστροφή Παναγιώτη Μακρή στην Τριγλία Ραφήνας που απέκτησε και Βουτσιώτη

Abola Team 2