free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Φίλης!

 

 

Γύρισε το γόνατο του 17χρονου μεσοεπιθετικού της Κύπρου Κορυδαλλού και θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες από την ενεργό δράση.

 

 

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Δημήτρης Φίλης! Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός της Κύπρου Κορυδαλλού και από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο του πειραϊκού ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με την Κύπρο Κορυδαλλού γύρισε το γόνατό του αι οι εξτάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί  ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Γεγονός, το οποίο αυτόματα σημαίνει, ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών. 

Η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση 

Αναλυτικά:

 «Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες της ομάδας και σύσσωμη η οικογένεια της Κύπρου Κορυδαλλού,  εκφράζει την λύπη της για τον τραυματισμό του Δημήτρη Φίλη και εύχεται στον αθλητή να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έπειτα από τον τραυματισμό του σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χειρουργηθεί την Παρασκευή στο νοσοκομείο Μetropolitan.

Καλή δύναμη Δημήτρη!»

 

 

Related posts

Στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Παντελής Χονδρουδάκης

Kώστας Παλαιολόγος

Κύπρος Κορυδαλλού-Ελλάς Ποντίων 2-1

Abola Team 3

Στην «ευθεία» ενόψει τελικού το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος