free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γιαννόπουλος: «Είμαστε ομάδα μόλις 15 ημερών»

Στο γεγονός ότι η Αγία Ελεούσα είναι ένα εντελώς καινούριο σύνολο, εστίασε ο προπονητής της «Σάντα» Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Στην μάχη των επίεημων αναμετρήσεων για την νέα σεζόν ρίχνεται η Αγία Ελεούσα, η οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο (9/9) τον Ηρακλή Περιστερίου για την πρώτη φάση του θεσμού του Κυπέλλου.

Η άλλοτε κραταιά ομάδα των δυτικών προαστίων, η οποία προέρχεται από το περυσινό της υποβιβασμό στην Β’ Κατηγορία βρίσκεται σε περίοδο πλήρους αναδιοργάνωσης, με «μπροστάρη» τον Τάκη Γιαννόπουλο. 

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο «Αbola.gr», έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Περιστερίου θα το αντιμετωπίσουμε ως ένα επίσημο φιλικό. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τα αδύνατα σημεία μας, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατον πιο έτοιμοι στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ομάδα μόλις 15 ημερών, όπου προσπαθούμε μέσα σε αυτό το διάστημα να βάλουμε τους πολλούς νεοαποκτηθέντες παίκτες μας στο αγωνιστικό καλούπι και νοοτροπία που θέλουμε. Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότιτο 90% του ρόστερ απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 20 ετών, οι οποίοι επιδεικνύουν τρομερή διάθεση για προσφορά, έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης κι ενθουσιασμό κι αυτό το στοιχέιο αναμένεται να μας χαρακτηρίσει στην προσπάθεια της φετινής περιόδου»

 

 

 

 

 

Related posts

Κοντά στα παιδικά χωριά SOS η Λαύρα Αργυρούπολης

abola10

Ο γενικός αρχηγός του Φοίνικα Περιστερίου Δημήτρης Χουχουλής V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

Προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, αλλά και μία μεταγραφή είχε το σημερινό πρόγραμμα του Αγίου Θωμά.

Ρένος Γιαμπουράς