free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Με προβλημάτισε η αντίδρασή μας μετά το γκολ»

Στην άσχημη αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του μετά το πρώτο γκολ, που δέχθηκαν στο πρόσφατο φιλικό με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, εστίασε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 Η άσχημη αντίδραση της ομάδας μετά το πρώτο γκολ, που δέχθηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον συντοπίτη ΠΑΣ Γαλάτσι, «πονοκεφαλιάζει» τον τεχνικό της Κορωψνίδας Γιάννη Καπράλο ενόψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. 

Στον έμπειρο προπονητή δεν άρεσε καθόλου το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν καθόλου συγκέντρωση από το σημείο, όπου δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 33’ με άμεση συνέπεια ο δείκτης του σκορ να φτάσει στα επίπεδα του 6-0. Στοιχείο, το οποίο τον ώθησε να κρούσει  … καμπανάκι, με δηλώσεις του στο «Abola.gr» 

«Με προβλημάτισε έντονα το γεγονός ότι οι παίκτες μου δεν έδειξαν καθόλου καλή αντίδραση μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Σαφέστατα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιτική ομάδα, η οποία υπερέχει από την δική μας ομάδα μία κατηγορία, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι, ωστόσο, οφείλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να μην παρουσιάζουμε αυτά τα σημάδια αγωνιστικής κατάρρευσης. Από την άλλη πλευρά, βεβαια, κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αθυτό, που επιδιώκουμε, είναι να αυξήσουμε τα διαστήματα καλής απόδοσης και συμπεριφοράς» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Γιάννη Καπράλου, για να προσθέσει αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου: 

«Σίγουρα η αποστολή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη, αφού θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα, η οποία φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά και θεωρείται ως ένα απο τα φαβορί για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο και να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση».

 

 

 

 

 

Related posts

Τα σημερινά (25/1/2020) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Ζαμπέτας: «Κρατάμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Εθνικός Αστέρας 4-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Abola Team 3