free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Κουβαράς-Αήττητος Σπάτων, Νικολακάκης-Θύελλα Ραφήνας και το ντέρμπι Παλληνιακός-Κεραυνός Κερατέας στην 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας έβγαλε η κλήρωση για το Κύπελλο και τα πρωταθλήματα στην ΕΠΣΑΝΑ

Δυνατές μονομαχίες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα έβγαλε η κληρωτίδα στην κλήρωση των δύο διοργανώσεων στην ΕΠΣΑΝΑ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο PLAZA RESORT στην Παλαιά Φώκαια.

  Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ο Κουβαράς θα υποδεχθεί τον Αήττητο Σπάτων και ο Νικολακάκης την Θύελλα Ραφήνας και στην 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας στο πρωτάθλημα θα γίνει το ντέρμπι Παλληνιακός-Κεραυνός Κερατέας.

Πριν ξεκινήσει η κλήρωση που έκλεισε με δείπνο για τις ομάδες και όλους τους παριστάμενους έγινε αγιασμός ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε στο πολύ υψηλό επίπεδο που παρουσίασαν οι δύο διοργανώσεις την σεζόν που έληξε και υποσχέθηκε να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο στη νέα αγωνιστική σεζόν. Παρέστησαν ο “Ραπτέλλο” ο πρόεδρος δηλαδή του Αήττητου Σπάτων Μάκης Ράπτης, ο Φώντας Ρούσσης, ο κ. Τσεβάς, ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης κ. Πάπιος, ο κ. Αγγέλικας, τα προεδρεία των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Αργολίδος και μεταξύ άλλων ο κ. Φύκιας, ο Θανάσης Νικολακάκης ο γενικός αρχηγός του ΑΠΟ Νικολακάκη κ. Ηλίας Παρασκευάς, ο πρόεδρος της ΑΕ Γέρακα Γιώργος Μάρας, Ο Άκης Τάκης από τον Σαρωνικό, από τον Αστέρα Γλυκών Νερών ο κ. Γ.  Καλογεράκος, ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Β. Καραμολέγκος, δήμαρχοι-αντιδήμαρχοι-παράγοντες ομάδων της Ανατολικής Αττικής, ο τεχνικός Μιχάλης Κατσίμπρας, ο γνωστός Νικολό και πρόεδροι όπως και παράγοντες όλων των ομάδων.

Επίσημοι που έδωσαν το παρών:

Βακάλης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου – Αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Αντωνίου  (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας – Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΟ), Παπαχρήστος (πρόεδρος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – Μέλος ΕΠΟ),Π. Φύκιας (αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας), Ζαμάνης (Δήμαρχος Διονύσου), Αδάμης (Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής), Παπαμιχαήλ (Αντιδήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης), Φιλίππου (Αντιπερειάρχης), Πάντζας (Περ. Σύμβουλος), Μπουρνούς (Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου), Κατσίκης (Βουλευτής ΑΝΕΛ). 

Ηταν επισης ο πρωην προεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γ.Παπαμακαριος καθως και ο πρωην αντιπροεδρος Β Τσεβάς και απο την επιτροπη διαιτησιας ο αρχιδιαιτητης Πετρος Κόνιαρης.
 

H πρώτη αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣΑΝΑΛαυρεωτική-Νικολακάκης

Γλυκά Νερά-Θησέας Ν. Μάκρης

Παλληνιακός-Κεραυνός Κερατέας

Μαρκό-ΚορωπίΚ. Αστέρας Βάρης-Άρης Βούλας

Μάχη Μαραθώνα-Άνοιξη

ΠΑΟ Καλυβίων-Γ.Παθιακάκης

 
 
Η πρώτη αγωνιστική στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ
ΠΑΣ Ωρωπός-Δόξα Αγ. Άννας
Παμπαιανικός-Βουλιαγμένη
Αχιλλέας Κ. Αχαρνών-Σταμάτα
ΑΕ Γέρακα-Κρυονέρι
ΑΟ Άρτεμις-Πικέρμι
Νίκη Δροσιάς-Παλλαυρεωτικός
Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου-Αφιδναϊκός
Σαρωνικός Αναβύσσου-Πρωτέας Παλ. Φώκαιας
 
 
 
Η πρώτη αγωνιστική στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ
Αστέρας Γλυκών Νερών-Πανσταυραϊκός
Αμφιάραος Καλάμου-ΑΟ Συκάμινου
Ολυμπιακός Λαυρίου-ΑΟ Διονύσου
Νικητές Ανθούσας-Ραμνούς Γραμματικού
Φοίβος Βάρης-ΑΟ Κουβαρά
Καπανδρίτι-ΑΟ Αυλών
Εθνικός Ν. Μάκρης-Νικηφόρος
Η γραμματεία της ΕΠΣΑΝΑ που έκανε άψογα την δουλειά της μοίρασε σε χρόνο ρεκόρ όλα τα προγράμματα πρωταθλημάτων και Κυπέλλου σε όλους τους παριστάμενους και σε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων.
 
Δείτε την κλήρωση του Κυπέλλου:
 
 
 
 
 
 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Τα ματς του Σαβ/κου (22-23/2/20) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (27/1) στα ματς της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3