free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Γεωργίου, «θέμα» με Αντώνη Αθανασίου στον Διαγόρα

Τέλος ο Γεωργίου από τον Διαγόρα.

Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», στα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη φημολογία στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού μας, για αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Γεωργίου από την ομάδα του Διαγόρα.
Τελικά αποδείχθηκε ότι οι φήμες είχαν βάση, καθώς ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον «γηραιό» όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Με το ίδιο χαμόγελο που ήρθα σε αυτή την ομάδα, με το ίδιο αποχωρώ… και όχι λόγω χαράς που φεύγω, αλλά λόγω ότι κάποια πράγματα στην ζωή δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε και πρέπει να ζήσουμε με αυτά».
Από εκεί και πέρα, έχει αναπτυχθεί νέα φημολογία για «θέμα» που προέκυψε στο Διαγόρα με τον Αντώνη Αθανασίου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΡΑ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στα επόμενα 24ωρα ο νεαρός μέσος αναμένεται να έχει συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Στα αγωνιστικά
Την Τετάρτη ο Διαγόρας αντιμετώπισε στο γήπεδο Αρχίπολης την ΑΕΡΑ, σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.
Ο Ανδρέας Σταύρου έμεινε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του μόνο από το πρώτο ημίχρονο, ζητώντας τους να συνεχίσουν την δουλειά στις προπονήσεις για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, όπου στην διάθεση του Ανδρέα Σταύρου ήταν και ο Περικλής Βελλίνης που στις τελευταίες ημέρες βρισκόταν εκτός νησιού με άδεια από τον σύλλογο για προσωπικές του υποθέσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα προπονηθούν και σήμερα, ενώ το Σάββατο θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Αντίπαλος του «γηραιού» θα είναι ο Φοίβος με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο Κρεμαστής, πιθανότατα στις 17:30, αφού η ακριβής ώρα της σέντρας αναμένεται να αποφασιστεί σήμερα από τις δύο ομάδες.

Related posts

Πήρε Σερτζίνιο ο Εργοτέλης για τα άκρα της επίθεσης

Abola Team 3

Σπάθας: “Περήφανος για τα παιδιά στο Κερατσίνι”

Abola Team 3

Κόλτζος: «Μείναμε ζωντανοί στην ΑΕ Μυλοποτάμου»

Abola Team 2