free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία ο ΠΑΣ Γιάννινα με Ατρόμητο

Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες ήταν άριστα στημένοι και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, πήραν τον βαθμό (0-0) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο! 

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας βγάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-2) και την ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε όρθια και στο Περιστέρι, παίρνοντας ακόμη έναν βαθμό (0-0). 

 

Είχε τον έλεγχο του ματς ο Ατρόμητος, που δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός προς την εστία του Βελλίδη, με την καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων να είναι το δοκάρι του Ρισβάνη στο 44ο λεπτό. Απείλησε στο δεύτερο μέρος με Μπουκουβάλα και Κοζορώνη ο ΠΑΣ, με την ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. 

 

Αήττητες παραμένουν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο να έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΠΑΣ έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς. Ντεμπούτο για τον ιδιαίτερα ορεξάτο αλλά χωρίς ουσία Ουάρντα, όπως και για τον Γιαννιώτη που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. 

 

Με διάθεση να πάρει τα ηνία εξ αρχής μπήκε στο ματς ο Ατρόμητος που πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο παιχνίδι, πάτησε περιοχή. Ωστόσο, ο Ντιγκινί στην προσπάθειά του να περάσει τον Βελλίδη βγήκε παρέα με την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα για ακόμη ένα παιχνίδι είχε παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς και είχε ως σκοπό να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση, στην οποία έβγαινε ταχύτατα και με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Λίγο, όμως, η κακή τελική πάσα, λίγο και η καλή αμυντική λειτουργία του Ατρομήτου, δεν επέτρεπαν στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη εστία. 

 

Το ίδιο πρόβλημα, όμως, είχαν και οι γηπεδούχοι. Παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας, την γύριζαν γύρω-γύρω στην άμυνα και στα χαφ καθώς δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Ηπειρωτών. Μέχρι το μισάωρο δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να φτιάξουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ ο Γιάννης Πετράκης προχώρησε σε μία αναγκαστική αλλαγή, με τον Ναδάλες να δίνει τη θέση του στον Καρανίκα. Το τελευταίο τέταρτο του ματς ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν και την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν το 44ο λεπτό όταν ο Γιαννούλης έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Βελλίδης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας αλλά ο Ρισβάνης σε κενή εστία και από πλάγια θέση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. 

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στο 47’, λοιπόν, μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τους γηπεδούχους, ο Ουάρντα άνοιξε για τον Γιαννούλη, αυτός έκανε την σέντρα με τον αμαρκάριστο Ντάουντα να μην πιάνει καλή κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους αλλά ο Γιαννιώτης… έβγαλε με τα πόδια το πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε ο Μπουκουβάλας. Ο ΠΑΣ αμυνόταν εξαιρετικά και παίζοντας στην κόντρα προσπαθούσαν να βρουν το γκολ. Ωστόσο, ο Γιαννιώτης απομάκρυνε και το σουτ του Κοζορώνη στο 57ο λεπτό. 

 

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία φάση στο ματς, παρότι απέμενε ακόμη πάνω από μισή ώρα! Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αξιόλογες τελικές προς τις δύο εστίες δεν υπήρχαν και τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο! Προς το φινάλε, Ατρόμητος και ΠΑΣ έδειχναν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας και το 0-0 δεν άλλαξε ούτε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (71′ Βασιλακάκης), Μπουσούλατζιτς, Ντιγκινί, Ούμπιδες (63′ Μανούσος), Ουάρντα (85′ Βασιλείου), Ντάουντα. 

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (64′ Μανθάτης), Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (31′ Καρανίκας), Χαλκιαδάκης (80′ Σκόνδρας), Γιάκος. 

Related posts

Παναγιώτης Χιώτης και Αναστασία Λάζαρη μιλούν για την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Νίκες για Κισσαμικό, Αχαρναϊκό, ΟΦΗ και Παναχαϊκή στην Football League

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του κυπέλλου

Abola Team