free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1-Η οργισμένη δήλωση Μαρινάκη

Την ευκαιρία να φύγει με ένα σπουδαίο «διπλό», από μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα (όπως φαίνεται πως θα είναι η φετινή της Ξάνθης) έχασε ο Ολυμπιακός! 

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ένχελς να σκοράρει στο ντεμπούτο του, μόλις στο 12′, θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» τη νίκη ως το 30′ στα Πηγάδια, αλλά έχασαν… τσουβάλια γκολ! 

 

Έτσι, δίνοντας δικαιώματα στους Ακρίτες, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Λισγάρα να ισοφαρίζει στο 43′ και το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε της καλύτερης -μακράν- αναμέτρησης της φετινής Σούπερ Λίγκας, μέχρι στιγμής! 

 

Μάλιστα, οι Πειραιώτες θα μπορούσαν ακόμη και να χάσουν, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο -και σε πολύ μεγάλη μέρα τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος έβγαζε τα πάντα! 

 

Φωνάζει -και δικαίως- ο Ολυμπιακός, καθώς ο Καλογερόπουλος δεν είδε το χέρι-πέναλτι του Λισγάρα στο 0-0. 

 

Την οργή του για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε μετά την ισοπαλία των «ερυθρολεύκων» ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: 

 

Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έβλεπα κάποια περίεργα πράγματα με τη διαιτησία και τους παράγοντες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Βγήκα τότε τη δεύτερη αγωνιστική και τα κατήγγειλα. Πέρυσι και φέτος γίνονται τα ίδια, ξεκίνησε από τα φιλικά αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε περίεργα πράγματα, ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας. 

 

 

Εμείς όμως δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι κάνει ο κάθε διαιτητής. Αν για παράδειγμα δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή και ο παίκτης αυτός που έπρεπε να αποβληθεί, έκανε το 1-1, ή αν κάναμε εμείς το 2-1 και μας το ακύρωσε. Αυτά τα βλέπουμε και ξέρουμε καλά τι γίνεται, έχουμε μάθει όμως να παλεύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να δώσει κανείς παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας. 

 

Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός ότι “αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα”, εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το 8ο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Champions League. 

 

Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το 8ο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός. 

 

Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης».

 

 

Related posts

Για τρία χρόνια «ερυθρόλευκος» ο Γκιγιέρμε!

Abola Team 2

Στον ΟΦΗ ο Ορτέγκα!

Abola Team 2

Οι Δημήτρης Χιωτάκης, Χριστίνα Κωνσταντινίδη μιλούν για την Γυναικεία Ομάδα του Παμπαιανικού

Τάσος Ζαφειρίου