free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Θύελλα Ραφήνας 2-1 εκτός τον Αγ. Ιερόθεο

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Θύελλα Ραφήνας αυτή τη φορά στο Περιστέρι επικρατώντας με γκολ των Φύτρου και Μουσαζάντε με 2-1 του Άγιου Ιερόθεου που σκόραρε με τον Τζουνιορ και είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη.

Οι τεχνικοί Νίκος Κούστας και Σταύρος Ηλιόπουλος είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση των παικτών τους, ωστόσο, μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Παυλόπουλου που δέχθηκε μια γονατιά στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στην περιοχή αυτή.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νικος Κουστας) Ρουμπής (60′ Παρασκευόπουλος), Παρασκευόπουλος Οδ., Μανδαμαδιώτης, Μπιρμπιλι, Ρικούνοφ, Πολίτης, Λέσι, Γκουτσούλας, Τζούνιορ, Βινσιους, Παυλόπουλος (10′ λ.τρ. Αργυρίου). Έπαιξαν ακόμη οι Σιμιτσής, Μαρτίνος, Τζανόγλου, Χατζής, Κατσικιας, Τσατσαρής, Καφαλίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Πάντος, Αράπης, Φύτρος, Μανουσάκης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Μαστρογιαννούδης, Χαρακτίδης, Σένε, Μπουντάκης. Έπαιξαν ακόμη οι Σαντίκου, Χρυσίνας, Βεντούρης, Μπαλωμένος, Μουσαζάντε, Παπατσαράκης, Μπότης, Καραπάνος.

Related posts

Κοντά στον Πανθηραϊκό ο Πάρης Ανδράλας!

Abola Team 2

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Κερατσινίου

Ρένος Γιαμπουράς

Από Δευτέρα οι εξελίξεις σχετικά με την τεχνική ηγεσία του Κεραμεικού-Μανώλης Θεμέλης: “Για ένα γκολ δεν έμεινε στην κατηγορία η ομάδα”

Abola Team 3