free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-0

Ο Παναθηναϊκός ούτε στην 3η αγωνιστική μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά χάνοντας από την Κέρκυρα βρέθηκε μόνος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας! – Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 18′ ο Επστάιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

Πλατανιάς (εκτός έδρας), Λεβαδειακός (εντός), Κέρκυρα (εκτός)… Αυτές ήταν οι τρεις ομάδες που είχε να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος κι εκεί που υπολόγιζαν όλοι να κάνει το 3χ3 προκειμένου να καλύψει το -2 από την περσινή τιμωρία, το φινάλε της 3ης αγωνιστικής τον βρίσκει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν (0) βαθμούς, χωρίς νίκη και χωρίς… πυξίδα.

 

Οι πράσινοι μετά τις ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχασαν με 1-0 στην Κέρκυρα χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Επστάιν στο 18′ (χέρι του Κουτρουμπή) και ολοκλήρωσαν το ματς με μία (1) μόλις τελική προς την εστία των αντιπάλων τους!

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σοϊλέδη στον Καμπέσας, με τον άσο του Παναθηναϊκού να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 80′ για να χαρίσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

 

Related posts

Αήττητος: Κλεισμένος Σπυρόπουλος, θέλει Χαντί

Ρένος Γιαμπουράς

Μετά από πραγματικό ντέρμπι το Υπουργείο Εσωτερικών 3-2 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Abola Team 3

Καλοβλέπει Μαραγκό ο ΟΦΗ, επαγγελματίες οι Πλευράκης και Παναγιώτου

Abola Team 3