free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρόκριση για Νεοπεντελικό στο Κύπελλο, 2-1 την Αρμενική-Σοβαρός τραυματισμός του Ντάρλα

Με παίκτη-“κλειδί” και “χρυσή” αλλαγή τον Καρύδη που στα έντεκα λεπτά που αγωνίστηκε ετοίμασε το ένα γκολ και πέτυχε το νικητήριο, ο Νεοπεντελικός νίκησε στο Ελληνικό την Αρμενική με 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το ματς στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο 43′ του Νίκου Ντάρλα του Νεοπεντελικού ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Για το λόγο αυτό υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο σκορ στο 55′ η Αρμενική με εξαιρετικό φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναγόπουλου ο οποίος “κρέμασε” τον αντίπαλο γκολκίπερ στέλνοντας την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ. Στο 84′ από ασίστ-έτοιμο γκολ του Καρύδη που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι ο Παπάζογλου με πλασέ επάνω ακριβώς στην γραμμή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 87′ πάλι ο Καρύδης με έξυπνο διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 1-2 για την ομάδα του Σταμάτη Δημοσθένη. Στο 29′ σε δύσκολο σουτ του Ντάρλα έδιωξε την μπάλα με εντυπωσιακό πλονζόν ο γκολκίπερ Ρεντζέπης ο οποίος στο 31′ πραγματοποίησε σωτήερα επέμβαση με πλονζόν αυτοθυσίας προ του Ρεντζέπη που έπαιζε μόνος του. Στο 47′ σε γύρισμα-φαρμάκι του Παναγόπουλου δεν πρόλαβαν να σκοράρουν οι επιθετικοί της Αρμενικής ενώ στο 48′ σε εξ’ επαφής κεφαλιά του Κουκουνασούλη πραγματοποίησε εκπληκτική κεφαλιά το γκολκίπερ του Νεοπεντελικού Καραλής. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αρμενικής δοκίμασε διάφορα σχήματα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.  Άριστο το διαιτητικό τρίο Κόκκορης, Π. Τσολακίδης, Προδρομιάδης. ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Ρεντζέπης, Λοϊσιος(75′ Δημάκης), Μαρτιροσιάν(46′ Γκίνης), Νούλας, Κουκουνασούλης, Μωραϊτης, Ντούλο(46′ Παγιαβλάς), Σταμάτης, Δεληγιάννης(79′ Τρακάλας), Παναγόπουλος, Κοτζαμάνης. ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής, Φιλιππής, Σαγματόπουλος, Μπουλούκος, Στάππας, Γαγάκας, Λυμπούσης(89′ Στυλιανέσης), Τσάκαλος, Π. Μαρουλίδης(74′ Φιλιππόπουλος), Ντάρλας(41′ λ.τ. Παπάζογλου), Τσώνης(79′ Καρύδης).

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο γνωστός τεχνικός της Βουλιαγμένης Μανώλης Καπίρης.

Στο τέλος του αγώνα ο νεαρός τεχνικός του Νεοπεντελικού Σταμάτης Δημοσθένης μιλώντας ΣΤΟ Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr αφού εξέφρασε την λύπη του για τον τραυματισμό του Ντάρλα τόνισε ότι είναι σημαντικό ότι η ομάδα του έστω και σε ένα επίσημο φιλικό κατάφερε να ξεκινήσει με νικηφόρο αποτέλεσμα συνοδευόμενο με καλό ποδόσφαιρο. Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη και ο άσος του Νεοπεντελικού Στέφανος Τσώνης μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr. Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Σταμάτη Δημοσθένη και Στέφανου Τσώνη στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

 

 

Related posts

Κλειστά την Τετάρτη 4/7 τα γραφεία της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΑΟ Πεύκης: Στο ρόστερ ο Μπανιάς

Abola Team

ΕΠΣΑ: Σήμερα (20/9) η κλήρωση σε Γ’ κατηγορία και κύπελλο

Abola Team