free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στη ρώσικη ρουλέτα αποκλείστηκε ο ΠΑΟ Καματερού (Βίντεο)

Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε το νεανικό σύνολο του Νίκου Κουνάδη παρά τον αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι από την Ανθούπολη.

Οι αντίπαλοι φάνηκαν πιο εύστοχοι στην εσχάτη των ποινών και πέρασαν στην  επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ με 3-4. Απο την πλευρά μας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο με το πάθος, την θέληση να πάρουν την νίκη ωστόσο φάνηκε ότι τους έλειψαν τα καλά τελειώματα.

 

Πράγμα που είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ. Φάσεις δημιουργήθηκαν, όμως λίγο η απειρία, λίγο η έλλειψή συνοχής καθότι τώρα οι παίκτες γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

 

Οι παίκτες της ομάδας είχαν να αντιμετωπίσουν και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων κάτι που ανέχτηκε σε μεγάλο βαθμό ο διαιτητής της συνάντησης Περράκης. Η ομάδα έφθασε κοντά στο γκολ με τον Λαμέ στο 18΄αλλά το διαγώνιο σουτ πέρασε εκατοστά απο το δεξί δοκάρι του Κοσκινά.

 

Στο 36΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ του Τίτα Θ, που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κυρίού.

 

Στην επανάληψη και στο 59′ ο Λαμέ είχε νέο διαγώνιο σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ανθούπολης, ενω στο 66΄ ο Περράκης δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Λαμέ από τον αντίπαλο αμυντικό.

Καλή ευκαιρία είχε και ο Λιάπης στο 90΄ αλλά το σουτ που είχε κατεύθυνση στα δίχτυα βρήκε πάνω σε αμυντικό και πήγε κόρνερ. 

Η παράταση δεν έφερε κάτι δημιουργικό για την ομάδα και μοιραία το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι όπου οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο εύστοχοι. 

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

1-0 Μπουφίδης γκολ

1-1 Μελέτης γκολ

2-1 Παπαιωάννου γκολ

2-2 Κωνσταντινίδης γκολ

2-2 Πετανάι αστόχησε

2-3 Κακιώρης γκολ

3-3 Τσιριγώτης γκολ

3-4 Στρείδης γκολ

3-4 Σαχσανίδης αστόχησε

Με λάθη η διαιτησία του Περράκη Βοηθοί: Τσολακίδης, Κόκορης

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Κανακάρης (46′ Παπαϊωάννου), Ανδριτσόπουλος, Μπίμπιζας, Τσιριγώτης, Λουβερδής, Κυράτζης (105′ Σαχσανιδης), Μπουφίδης, Λάμε (72′ λ.τρ. Λιάπης), Χαιρετάκης, Παππάς (46′ Πετανάι).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κοσκινάς Γ., Τσαγκής, Κακιώρης, Τζιβελέκος Κ., Κωνσταντινίδης, Τίτα Θ. (69′ Καραστέργιος), Τίτα Α. (91′ Στρυδης Α.), Μιχαλακέλης, Βανταράκης, Μελέτης (53′ Στρύδης Ν.), Παππάς (46′ Καραπαλίκογλου)

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tSESdWR_obI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Η ΕΠΣΑ για τα αγωνιστικά τεστ και τις εξετάσεις των διαιτητών

Abola Team 3

Μητρούσης Γιάννης (Φωστήρας Ηλιούπολης): “Σταθήκαμε καλά”

abola10

Ο ταλαντούχος Αδαμόπουλος στον Εθνικό Αστέρα

abola10