free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αισθητά βελτιωμένη η Ρόδος!

Νικηφόρα πέρασε από το Παραδείσι η Ρόδος, η οποία επικράτησε με 0-3 του Κλεάνθη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη.

Αισθητά βελτιωμένα τα «ελάφια», όπου έδειξαν ο χρόνος να λειτουργεί υπέρ τους. Αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα του και ο Γιώργος Σάββενας, με τον Κλεάνθη να δείχνει έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δυο τέρματα για τους «πράσινους» πέτυχε ο Αυγενικού και ένα ο Πάλλας.

Το ματς

Η Ρόδος είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και όπως ήταν φυσικό διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε έναν Κλεάνθη, που την περίμενε πολύ καλά στημένος στο δικό του μισό γήπεδο, προκειμένου να χτυπήσει στην κόντρα. Οι «πράσινοι» μετέτρεψαν την υπεροχή τους σε τέρμα, όταν στο 20′ το σουτ του Αυγενικού έξω από την περιοχή κατέληξε στο πλεκτό. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και μάλιστα είχαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 35′ οι «ροσονέροι» βγήκαν σε μια οργανωμένη αντεπίθεση, όμως ο Χατζηκοσμάς «σημάδεψε» το δοκάρι του Παναγόπουλου. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε ίδιος, χωρίς όμως να υπάρχουν οι μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η επανάληψη δεν διέφερε σε κάτι με το πρώτο ημίχρονο. Η υπεροχή της Ρόδου συνεχίστηκε και στο 53′ και πάλι ο Αυγενικού με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Καστανάκη, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά και της ομάδας του. Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πάλλα, με πλασέ από την μικρή περιοχή να δώσει αέρα τριών τερμάτων στους φιλοξενούμενους, αλλά και να ανοίξει λογαριασμό με την πράσινη φανέλα. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Κλεάνθης είχε κάποιες τελικές προσπάθειες με εκφραστές τους Γεωργαλλή και Χατζηκοσμά, χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον Παναγόπουλου. Από την άλλη, τα «ελάφια» θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική τους προσπάθεια.

Συμπερασματικά, ο Γιώργος Σάββενας είδε την ομάδα του να στέκεται αρκετά καλά απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Πλέον, έχει μια εβδομάδα στην διάθεση του πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ώστε να δουλέψει πάνω σε ορισμένα «κομμάτια» του παιχνιδιού που θέλει να βελτιώσει.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάρης Ανδράλας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την βελτίωση που έδειξε

η ομάδα του. Ουσιαστικά, ο χρόνος δουλεύει υπέρ του, ώστε να δέσει ως σύνολο το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Οι συνθέσεις:

Κλεάνθης Παραδεισίου (Γιώργος Σάββενας): Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Φράγκος, Μαΐλης, Μαριάς,

Πελέκης, Γιαννίκος, Λερογιάννης, Αλεξανδρίδης, Χατζηκοσμάς, Γεωργαλλής

Έπαιξαν και οι: Θεοδοσιάδης, Τζιαμαλής, Κρομμύδας, Τζαβάρας, Αρίφης, Κετσές, Δράκος.

Α.Σ. Ρόδος (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Ζώνας, Μκρτσιάν, Κουρούπης, Αποστόλου,

Πότσι, Πινδώνης, Αυγενικού, Λέκκας, Πάλλας

Έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Τσόπελας, Βολονάκης, Ευγενικός, Δημητριάδης, Καμπούρης, Δαβρής,

Μπανγκούρα, Αυγουστάκης, Αλιμερκάι.

Πηγή: xxsports

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Οι (πολλές) μεταγραφές της Δευτέρας (29/3)

Γιώργος Ανανίδας

Ο Ταλαντούχος Κωνσταντίνος Ζελενίτσας στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ

admin

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι δίπλα σας, τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας κ. Θανάση Στάικο

Γιώργος Ανανίδας