free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έπεσαν στον 2ο όμιλο όλες οι ομάδες της Ηλιούπολης στην κλήρωση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ, στον ίδιο όμιλο Δόξα Βύρωνος και Αθηναϊκός-Τί είπαν Πάνος Δημητρίου, Α. Νικόπουλος, όλες οι παρουσίες (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τα τερτίπια της μπάλας και συγκεκριμένα της κληρωτίδας στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 11/9 στο ξενοδοχείο “Τιτάνια” έφερε όλες τις ομάδες της Ηλιούπολης να πέσουν στον ίδιο όμιλο.

Συγκεκριμένα, Χαραυγιακός, Ηλιούπολη, Διάνα Ηλιούπολης και Φωστήρας Ηλιούπολης βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο-στον 2ο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον εις τετραπλούν.

Όμως και στον 1ο όμιλο έπεσαν μαζί Δόξα Βύρωνος και Αθηναϊκός.

Η διεξαγωγή της κλήρωσης έγινε από τον Α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ Άγγελο Νικόπουλο ενώ ειδικό κλειδάριθμο στην Α’ ΕΠΣΑ πήραν οι Θρίαμβος Χαϊδαρίου, Δόξα Βύρωνος, Ήφαιστος, Χαραυγιακός, Φωστήρας Ηλιούπολης, Ρουφ, Χαϊδάρι, Αθηναϊκός, Ηλιούπολη, Διάνα Ηλιούπολης, ΑΟ Περιστερίου, Πετράλωνα. Στον 1ο όμιλο κληρώθηκε το Ρουφ, στον 2ο τα Πετράλωνα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Πάνος Δημητρίου ζήτησε από τους συλλόγους να πιέσουν τους Δημάρχους ώστε να εξασφαλιστούν οι άδειες γηπέδων, οι ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας να έχουν διπλωματούχους προπονητές ενώ τόνισε ότι αποκαταστάθηκε η αδικία από την ΕΠΟ και πλέον θα ανεβαίνουν δύο ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ στην Γ’ Εθνική.

Αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν γίνει στον ΚΑΠ όπως μεταξύ άλλων ότι οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν πλέον από τέσσερις αλλαγές.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων: Ο Γ. Ζαφειρόπουλος από τον Αθηναϊκό, τα αδέλφια Μελά και ο Τάκης Χριστόπουλος από την Δόξα Βύρωνος, ο Δαρδαμάνης από τον Θρίαμβο Αθηνών, ο Παναγιώτης Βαρούχας, οι Μαράνος, Στέλιος Ευστρατίου, Βασίλης Λαδάς, ο Γιάννης Ρούσσος από την ΕΠΣΑ, ο πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος, ο Αποστόλης Καραμπάς από το Ρουφ οι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Γιώργος Μυκωνιάτης, Γιάννης Παπάζοφλου από τα Πετράλωνα, ο Γ. Παπαγιάννης από την Γλυφάδα, ο Βασίλης Αδαμάκης με την σύζυγό του Χριστίνα από τον Εθνικό Αστέρα, ο γενικός αρχηγός των Αγ. Αναργύρων Βαγγέλης Κοντογουλίδης, ο Καπατσώρης του Νεοπεντελικού, ο Τότης Φυλακούρης, ο Αλέξης Μανώλαρος από τον Κεραμεικό, ο πρόεδρος της Κηπούπολης Γιάννης Λεοτσινίδης, από την ΑθηναΛιδα ο Μάνος Κινδιλίδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Γ. Ουσταμπασίδης, ο γνωστός Εθνικάρας Νικολός, ο Λάκης Σμυρνής από τον Ολυμπιακό Λιοσίων και εκπρόσωποι όλων των σωματείων, όπως ο Κοσκινάς από τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (5-6/1) στην Γ’ κατηγορία

Nάσος Φακίδης

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ «ΑΕ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς