free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική ισοπαλία Χαλκίδα και Εθνικός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές φάσεις Χαλκίδα και Εθνικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στον φιλικό που διεξήχθη στο Δημ. Στάδιο.

Οι φιλοξενούμενοι του Πειραιά με κινητήριο μοχλό τον πολύπειρο Ρομάνο και αιχμή του δόρατος τον έμπειρο Κατσικοκέρη έδειξαν καλά στοιχεία και έδειξαν οτι φέτος θα διεκδικήσουν την επάνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες. Από την άλλη πλευρά η Χαλκίδα προβλημάτισε με την απόδοσή γι ακόμη ένα παιχνίδι δείχνοντας οτι δεν είναι έτοιμη και τον Α.Αυλωνίτη να έχει να διορθώσει αρκετά πράγματα. Στο σημερινό φιλικό έδειξε αδυναμία στην δημιουργία φάσεων καθώς και αρκετά λάθη στην αμυντική γραμμή με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ.
Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός απείλησε στο 15΄ όταν ο Κατσικοκέρης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Χαλκίδας το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Χαλκίδα στην μοναδική της φάση στο α΄ μέρος δεν κατάφερε να σκοράρει με το σούτ του Πολίτη να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 43΄ όταν ο Λεωνιδόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος των παιχτών της Χαλκίδας και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμάνη. Στην επανάληψη η είσοδος του Μπλάνκο τόνωσε την επιθετική γραμμή και ήταν ίσως το μόνο θετικό που θα κρατήσει από το σημερινό φιλικό ο κόουτς της Χαλκίδας.

Ο Αργεντίνος στο 52΄ δέχτηκε την πάσα του Θωμά και με άψογο πασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών έριξε τον ρυθμό με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με τον Σικαλιά να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μπλάνκο. Στο γήπεδο βρέθηκε ο γνωστός φίλος των Πειραιωτών Γ.Ματζουράνης γνωστός και ως Εθνικάρας καθώς επίσης και ο Τ.Αυλωνίτης ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τον Παναθηναικό.

Α.Ο.Χαλκίς: Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Χαρτσιάς, Ντελέκος, Πολίτης, Κονσταντίνοφ, Παλιάτσος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπλάνκο, Βαλκάνος, Τσίγκρος, Ταυταρίδης, Γεωργίου, Ανέστης, Πατερίτσας, Λούκας.

Εθνικός Πειραιά: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βένα, Κρητικός, Κωνσταντίνου, Μακρυγιάννης, Λεωνιδόπουλος, Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Παυλάκης.

 

Πηγή: eviagoal.blogspot

Related posts

Ο Ηλίας Σαπάνης στην τεχνική ηγεσία του Εδεσσαϊκού

Abola Team 2

Έναρξη συνεργασίας με Ζανελάρη Ντρίνταν η Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3

Άνετη νίκη ο Άγιος Ιερόθεος (4-1)

Abola Team