free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Οι παίκτες μου ανταπεξήλθαν πλήρως!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Πλάτωνα δηλώνει ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Κηπούπολη έκανε «ποδαρικό» στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την νέα σεζόν, επικρατώντας εκτός έδρας του Πλάτωνα με 3-0 και τσέκαρε με θριαμβευτικό τρόπο το εισιτήριο της πρόκρισης για τη επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Η εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του παρά τις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος μιλώντας  στο «Αbola.gr» τους έπλεξε το εγκώμιο: 

«Πήγαμε αρκετά καλά για τα δεδομένα της εποχής. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε προσαρμοστεί στις μικρές διαστάσεις του γηπέδου του Πλάτωνα, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, είχαμε αγωνιστικό πλάνο και φτάσαμε εύκολα στην νίκη. Παρά το γεγονός ότ επικρατούσε έντον ζέστη, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν τρομερή διάθεση και ανταπεξήλθαν πλήρως στις απιτήσεις του αγώνα. Η όλη μας εικόνα μας κάνει να αισιοδοξούμε βάσιμα για την νέα χρονιά. 

 Πλέον μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Κύπελλο με αντίπαλο την Κοψαχείλα. Μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας κι εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ένα σοβαρό κριτήριο, ώστε να διαπιστώσουμε σε ποιό ακριβώς βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας βρισκόμαστε ενόψει πρωταθλήματος»

 

  

Related posts

Ελεύθερος από τον Αττικό ο Δημήτρης Διαμαντής

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα Σμύρνη-Κολωνός 0-1-Τέσσερα δοκάρια στο ματς και πολλές ευκαιρίες: ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ρένος Γιαμπουράς

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΦΑΣΕΙΣ 1-0 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 5-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς